2019 jún 16, Kategória: Egészség, 933 Megtekintés

Voltál már Aviva tanfolyamon?


A testmozgás nyújtotta előnyöknek egy speciális formája is elérhető napjainkban, méghozzá az Aviva módszernek köszönhetően. A tornának hála férfiak és nők is közelebb kerülhetnek saját magukhoz, s ezen keresztül jótékony egészségügyi hatásokat is megtapasztalhatnak. Ha még soha nem vettél részt Aviva tanfolyamon, akkor a valtozasmuhely.hu linkre kattintva megnézheted, hogy miért érdemes ezt a módszert kipróbálni. Nőknek és férfiaknak egyaránt ajánlott, hiszen mindkét nem esetében előfordulhatnak olyan problémák, melyek a nemiség megélésével is összefüggésbe hozhatóak.

A módszer tulajdonképpen kiválóan alkalmas arra, hogy beindítsa a szervezet öngyógyító képességeit. A közösen töltött időben szakember segítségével sikerülhet elsajátítani a helyes légzés technikáját, a testhasználat módját. Természetesen mindennek szerves részét képezi a táplálkozás is. Étkezési szokásaink alapvetően vannak hatással arra, miként érezzük magunkat a bőrünkben, hogyan alakulnak hormonális viszonyaink.

A hormonokkal összefüggő problémák gyakran visszavezethetőek a pajzsmirigy, a mellékvese, a hipofízis működési zavaraira. Az egészséges életmód és a normál testsúly elérése már önmagukban olyan pozitívumnak számítanak, melyek elindíthatnak egy egészségesebb, testtudatosabb élet felé. Ugyanakkor tény, hogy nem csak az intim részeket, a vérkeringés élénkítését érinti a torna, hanem hatással van a vénás keringésre és a belső elválasztású mirigyek működésére is. A módszernek köszönhetően erősíthetőek az izmok és átmozgatható tulajdonképpen az egész test.

A torna hormonális problémák, menstruációs fájdalmak esetén éppen úgy remek választásnak bizonyul, mint az ovuláció serkentésére, vagy a különféle nőgyógyászati betegségek enyhítésére, megszüntetésére. Rendszeres gyakorlásával sikerülhet felszámolni a hormonális eredetű súlytöbbletet, de nőgyógyászati műtéteket megelőzően, a későbbi regeneráció céljából is javasolt a módszer. Nem csak nőknek, hanem férfiaknak is javasolt a mozgásforma, ugyanis fokozza a vérkeringést, aktiválja a nyirokkeringést, és erősíti az alhasi izomzatot. Hatására fokozható a termékenység, és a már kialakult prosztatagondok is enyhíthetőek. Emésztési problémák esetén szintén remek választásnak bizonyul, és javítható ilyen módon az életminőség.

A sokakat érintő ülő életmód hátulütői is ellensúlyozhatóak azzal, ha ezt a kíméletes, ám mégis nagyon hatékony mozgásformát választjuk.


Posting your comment...

Szólj hozzá


E-mail értesítés, ha válasz érkezik

https://www.eu2004.hu/wp-content/themes/press