2014 máj 18, Kategória: Tech, 2 305 Megtekintés

Védje meg laptopját katonai módszerrel!


Védje meg laptopját katonai módszerrel!

A mindennapi élet során számos olyan eszköz van szolgálatunkra, melyek bizony odafigyelést érdemelnek a szállítás során. A http://pelishop.hu/ szerint erre a katonai jellegű védőtáska a legalkalmasabb, mely gyakorlatilag egy életen át szolgálja majd magas minőségével értékes tárgyai védelmét és biztonságát. S hogy pontosan milyen eszközei számára ideálisak ezek az online is megrendelhető termékek?

A munka, a szórakozás, a kapcsolattartás terén laptopok, táblagépek és különféle elektronikai készülékek állnak rendelkezésre, melyeknek a víz, a por, a sugárzó hő, vagy az ütődés, a felületi sérülések semmiképpen nem tesznek jót. Még ha csak egy alapvető teendőkre alkalmas laptopról is van szó, akkor is minimum 150 000 forintos értéket képvisel a készülék, rendkívül fontos tehát, hogy a szállítás és tárolás során maximális biztonságban legyen az. Lásd bővebben ezt az MIT cikket a védelemről.

A Peli márkajelzéssel ellátott dobozok, ládák, táskák felhasználhatósági köre azonban ennél jóval szélesebb, hiszen mindazokat az értékes eszközöket elhelyezheti bennük, melyek feltétlen védelmet érdemelnek akár repülős utazás, akár autós helyváltoztatás alkalmával.

A több részből álló, szivacsbetéttel ellátott táskák és ládák kitűnő választásnak bizonyulnak, ha víz, hő, vegyszerek, vagy sérülések ellen védené értékeit. Az online rendelés kényelmét kihasználva pedig akár otthonából is kiválaszthatja azt a Peli terméket, amely maximálisan elnyeri tetszését mind kialakítás, mind méret és természetesen ár szempontjából is. Fotósok is megtalálják számításukat az áruház termékei között, mégpedig kimagasló minőségű fotós táskák kapcsán!


Posting your comment...

Szólj hozzá


E-mail értesítés, ha válasz érkezik

https://www.eu2004.hu/wp-content/themes/press