2013 okt 11, Kategória: Európa, 2 612 Megtekintés

Új zsírégető edzés nőknek, itt a Kettlebell!


Új zsírégető edzés nőknek, itt a Kettlebell!

A Kettlebell használatával végzett edzés kétségkívül hatékony, de vannak bizonyos esetek, amikor célszerű inkább más mozgásforma után nézni. A Kettlebell nem való mindenkinek – mondja a Betterbell.hu edzőterem üzemeltetője. Vannak bizonyos szívbetegségek, ízületi problémák, vagy esetleges korábbi sérülések, melyek másféle mozgást kívánnak meg. Ennek ellenére azonban tény, hogy férfiak és nők körében is nagy népszerűségnek örvend az eszköz, és a vele végzett gyakorlatok.

A kedveltség oka egyértelműen a hatékonyság, melyet mind a fogyás, mind az izomépítés terén megtapasztalhatnak azok, akik nem lusták az egyszerű, de annál hatásosabb gyakorlatok elvégzésére – természetesen a megfelelő ismétlésszámban.

Hölgyektől gyakran hallani, hogy attól tartanak, a súlyokkal végzett edzés hatására túlságosan izmossá válnak majd. Számukra fontos tudni, hogy mivel az izomzat teljesen eltér a férfiakétól, így nagyon komoly munka lenne ahhoz szükséges, hogy az erősebbik nemet megszégyenítő izmokkal rendelkezzenek a nők.

S hogy mi nyerhető azok számára, akik a Kettlebell társaságában töltik az edzésre szánt időt? Megerősödnek a csontok, nő az ellenállóképesség, beindul a szálkásodás, a fogyás, a hízni akarók pedig építhetnek izomtömeget. A fizikai teherbírás csak az egyik hozadék, de ehhez hozzájön még az a pszichés kielégülés, mely hatására elmúlnak a depressziós panaszok. A sport terén kitűzött célok elérése egyértelműen pozitív hatással van a lélekre és a testre  is.


Posting your comment...

Szólj hozzá


E-mail értesítés, ha válasz érkezik

https://www.eu2004.hu/wp-content/themes/press