2020 feb 20, Kategória: Otthon, 1 360 Megtekintés

Új lakópark épül Magyarországon az osztrák határ közelében


Új lakópark épül Magyarországon az osztrák határ közelében

A lakóparkok gombamód szaporodnak hazánkban, és azok kiemelt népszerűségnek örvendenek, melyek elhelyezkedésükből adódóan plusz lehetőségeket rejtenek magukban. A gesztenyelakopark.hu weboldal szerint körülbelül 15 percre lesz az új lakópark Ausztriától. A tapasztalatok azt mutatják, hogy minden korábbinál többen választják a külföldi munkavállalást, de ugyanakkor szeretnék megőrizni hazai lakóhelyüket. Ilyen esetekben, vagy kirándulási, kikapcsolódási céllal is megéri a nyugati szomszédokat választani.

A lakóparkok egyébként is igen kedveltek, hiszen olyan körülményeket teremtenek, melyekben maximálisan kényelmesen érezhetjük magunkat. Az országszerte épülő lakóparkok gyakran wellness részleggel, igényes, zöld környezettel, játszóterekkel, padokkal és kiszolgáló egységekkel is ellátottak. A biztonságról 24 órás portaszolgálat gondoskodik, így családunkat és autónkat is maximális biztonságban tudhatjuk.

A Gesztenye Lakópark például CSOK felvételével is elérhető ingatlanokat kínál. Akár 12 millióért is lakáshoz lehet itt már jutni, persze nem mindegy, mikor köti le azokat. A népszerűség apropóján érdemes előre gondolkodni, és körülnézni a még szabad lakások között. Lakóparkban élni trendi manapság, és azt a fajta közösségi élményt adja, amely sokak számára nélkülözhetetlen a mindennapokban.

Befektetési céllal gondolkodik ingatlanvásárláson? Nem csak a felújítandó panelekben érdemes meglátni a lehetőséget, hanem az újépítésű lakóparkokban is. Az ilyen lakások magas színvonalát sokan keresik, pláne az országhatárhoz közeli területeken. Nem ritka, hogy üzleti céllal érkezők hosszabb távon maradnának, s ilyenkor szép összegért kiadható albérletbe a lakás. A közeli oktatási, munkavállalási lehetőségek szintén nagy előnynek számítanak, ezért a családosoknak is megéri a lakóparkok előnyeit választani.

Otthonteremtés kapcsán több szempontot is érdemes figyelembe venni, de az elhelyezkedés, a minőség, a kényelem és a jó környék rendszerint a rangsor elején szerepelnek. Ha ezekhez még korrekt árak is társulnak, akkor biztosak lehetünk abban, hogy jó ajánlattal állunk szemben. Mindegy, hogy szilárd elképzelésekkel rendelkezik az áraktól és a méretekről, vagy esetleg csak ide-oda kattintgat az apróhirdetési oldalakon, megéri esélyt adni egy olyan lehetőségnek, amire talán eddig nem is gondolt. A Gesztenye Lakópark oázis Körmend szívében, mely bármely korosztály számára ideális választás lehet.


Posting your comment...

Szólj hozzá


E-mail értesítés, ha válasz érkezik

https://www.eu2004.hu/wp-content/themes/press