2015 aug 09, Kategória: Szórakozás, 4 096 Megtekintés

Tündérkönyvek rajongóinak: Aprilynne Pike – Wings (Szárnyak)


Tündérkönyvek rajongóinak: Aprilynne Pike – Wings (Szárnyak)

Egy fiatal lány, Laurell életében először iskolába indul. Minden új neki, minden és mindenki zavarja. De már az első oldalakon felbukkan egy kedves fiú, David, aki szárnyai alá veszi. Bemutatja a barátainak és hirtelen már szinte legjobb barátnője is lesz Chelsea személyében. Hipp-hopp és már a legjobb barátságok megköttetnek.

David a rendes fiú, nagyon jó biológiából. Mert mi más óra lenne a középpontban, ha nem a biológia. Viszont itt tényleg jelentősége van és sokszor használják a mikroszkópot, az iskolai tudást. De ha a szerelmi szálat nézzük, erősen várjuk, hogy felbukkanjon egy igazi pasi, mert David szegény csak egy rendes fazon.

Szóval telnek az oldalak, jön a göb Laurel hátán, hirtelen virág lesz belőle és ki másnak mondhatná el, mint a legjobb barátjának Davidnek. És megkezdődik a kutatás és a bizonyítás, hogy Laurel bizony növény. Aztán felbukkan egy titokzatos fiú a régi ház kertjéből, Tamani. Külsőre szexi, aki rögtön megfogja Laurelt. Múltjuk van Laurellel. Ő vezeti be egy picit a tündérek világába.

Laurel tündér és egy küldetés miatt került emberi szülőkhöz. Itt már Pike elkezdi megteremteni a saját világát. Négy féle tündér van, az Ősz, a Tél, Tavasz és Nyártündér. Mindenkinek különböző képesség, “varázserő” dukál. Főhőseink kalandba  keverednek a trollokkal és az első csatát megnyerik. Ahogy lenni szokott harc még nem ért véget és főhősünknek is dönteni kell a két fiú között. A világukat eléggé érdekesnek találom ahhoz, hogy a folytatást is a kezembe vegyem, mert miért is ne lenne ez is egy sorozat része.


Posting your comment...

Szólj hozzá


E-mail értesítés, ha válasz érkezik

https://www.eu2004.hu/wp-content/themes/press