2017 máj 13, Kategória: Otthon, 1 533 Megtekintés

Tudta, hogy a gránit berakás mennyit növel az ingatlan értékén?


Tudta, hogy a gránit berakás mennyit növel az ingatlan értékén?

Szeretné, ha ingatlanja az évek múlásával sem veszítene értékéből?  Mindannyian fontosnak tartjuk, hogy igényes környezetben töltsük mindennapjainkat, és természetesen az sem mindegy, egy esetleges értékesítés alkalmával mennyi pénzt kaphatunk az ingatlanért.  Ugyan a tapasztalatok azt mutatják, hogy legtöbben az állandó, stabil lakhelyet rendkívül fontosnak tartják, mégis hozhatja úgy az élet, hogy egykori otthonunkon túl szeretnénk adni.  Lakásfelújítás alkalmával tehát érdemes olyan alapanyagok és kialakítás mellett letenni a voksot, amely garantáltan időtálló minőséget képvisel. Tipikusan ilyen a Nemes féle gránit kő, amely már számtalanszor bebizonyította kimagasló színvonalát a burkolás területén.

 

Nemes kövek esetében tulajdonképpen egy régmúlt időkre visszanyúló történettel rendelkező alapanyagról beszélhetünk, hiszen ezek  már 5500 évvel ezelőtt is használatosak voltak az építkezésben.  A nemes kő népszerűségéből mára sem veszített és az egyik leginkább keresett alapanyagnak számít az építőiparban. De vajon miért ilyen kedvelt a gránit, a márvány, valamint az onyx?  Nem lehet elégszer hangsúlyozni azt, hogy egy kifejezetten időtálló anyagról van szó esetükben, amely egyúttal nagyon esztétikus is. Nem csak otthonokban alkalmazzák gyakran, hanem köztereken is.  Választhatjuk műemlékek burkolására, külső és belső felújítások kapcsán, de kiválóan megállják a helyüket a nemes kövek akkor is, ha munkapult és párkány kialakításáról van szó.

 

Nemes kő segítségével kifejezetten elegáns hatást érhetünk el, ráadásul a természetességet sem nélkülözve. Ha lakásfelújításról vagy építkezésről van szó, akkor a természetes összkép tulajdonképpen soha nem megy ki a divatból.  Ezt kaphatjuk meg a különféle nemes kövektől, melyeknek látványa azonnal otthonos hatást kelt.  A belsőépítészeti megoldások és a burkolatok kiválasztása kapcsán kiemelt jelentőséggel bír a minőség és a szakértelem. Fontos, hogy a megfelelő profikra bízzuk ezeket a feladatokat így nem csak esztétikus, de időtálló minőséget képviselő területekkel gazdagodhat otthonunk.

 

Mindannyian szeretjük, ha a házba lépve azonnal otthonosan érezzük magunkat, de természetesen az árak is döntőek akkor, ha az egyes alapanyagok közötti választásról van szó. Az aktuális trendek egyértelműen a nemes kő felhasználása és alkalmazása mellett szólnak. Ilyen módon nem csak az otthon igényességért tehetünk, de annak értékét is jelentősen növelhetjük. Ha egyetlen alapanyagot kellene kiemelnünk, amely töretlen népszerűségnek örvend régóta, akkor minden valószínűség szerint a gránit lenne az.  A csiszolás folyamata után egy elképesztően szép, fényes felületet kapunk, ami csillogását hosszú időn keresztül megőrzi, így szolgálva az otthon szépségét.


Posting your comment...

Szólj hozzá


E-mail értesítés, ha válasz érkezik

https://www.eu2004.hu/wp-content/themes/press