2012 okt 19, Kategória: Egészség, 2 058 Megtekintés

Természetgyógyászat évezredek tapasztalatával


Természetgyógyászat évezredek tapasztalatával

Mikor foglalkozott utoljára az egészségével úgy igazán? A gyorsan ható fájdalomcsillapítókhoz nyúl rögtön, ha fejfájás kínozza? Megelégelte már a gyógyszerek mellék-, és kölcsönhatásait? Úgy érzi, néha csak többet árt ezekkel, mint használna?Nem véletlen, hogy a természetgyógyászat módszerei már évezredekkel ezelőtt is az egészség szolgálatában álltak, hiszen mindenféle káros anyag nélkül, csupán a szervezetben uralkodó folyamatok egyensúlyának helyreállításával múlik el a fájdalom, mely már egy vészcsengő sok esetben.

Magától értetődik, hogy nem hagyatkozhatunk kizárólag a természetgyógyászat kezeléseire, de tény, hogy ezekkel kombinálva, vagy az enyhébb esetekben kiváltva a gyógyszeres terápiát jóval egészségesebb, és hatékonyabb módon érhető el az áhított fájdalom-, és tünetmentesség. A már az ókori egyiptomiak, kínaiak által is eredménnyel alkalmazott technikák ma is megállják helyüket a gyógyászatban.

A wellness világából már jól ismert masszázs típusok mellett nem hanyagolható el az akupunktúra jelentősége sem, mely a test bizonyos pontjainak tűkkel való stimulálásán keresztül fejti ki hatását, akár a népbetegségnek számító elhízás kapcsán is. Akkor sem kell azonban lemondania erről a kezelésről, ha irtózik a tűktől, hiszen létezik ennek egy változata, az akupresszúrás pont masszázs, mely mindenféle szúrós eszköz nélkül is hatékonynak bizonyul.

Amennyiben a természetgyógyászat, és az ehhez tartozó gyógymódok mellett teszi le voksát, érdemes kipróbálnia a mágnesterápiát is, mely szintén képes helyreállítania a szervezet felborult egyensúlyát, sőt, a vírusos megbetegedések kapcsán is eredménnyel alkalmazható.


1 Comments

2013-01-18 14:32

AcaiBerryfk

Csak abban az esetben lehetsz bizonyos abban, hogy eredeti készítményt rendelsz, ha a gyártó hivatalos honlapján teszed mindezt: http://www.acaiberry900.hu

Erről akarok elmondani egy-két dolgot, amely kiderült számomra. A fogyasztószer igazán megérdemli a figyelmet, különösen azoktól az emberektől, akiknek gondjuk van a felesleges kilókkal és ezen változtatni akarnak.

Az Acai Berry 900 fogyókúrás étrend-kiegészítő az acai gyümölcsök pozitív hatásait használja fel. Az acai bogyók Brazíliában teremnek és az Amazon pálmafákról gyűjtik be gondosan. Az étrend-kiegészítő hatékonysága a koncentrált természetes alapanyagokon alapul, amelyek laboratóriumi úton összeállított kapszula formájában segítik a szervezetet. A rostokkal és anti-oxidánsokkal gazdag acai gyümölcs nyújtja a szervezet természetes tisztítását. A rostok javítják az emésztést és kontrollálják a bél mozgását. Az antioxidánsok pedig egy védőpajzsként működnek a veszélyes szabad gyökökkel szemben.

Az Acai Berry 900 az acai bogyók rendkívüli hatásán alapul, és így nyújtja a garantált és egészséges fogyást. Az acai bogyók B vitaminban, ásványokban, rostokban, fehérjékben és omega-3 zsírsavakban is gazdagok. Ez olyan tápláló, hogy akár főétkezésként is alkalmazható.

Posting your comment...

Szólj hozzá


E-mail értesítés, ha válasz érkezik

https://www.eu2004.hu/wp-content/themes/press