2014 jan 15, Kategória: Otthon, 2 846 Megtekintés

Térkő lerakási minták a szakértő szerint


Térkő lerakási minták a szakértő szerint

Kültéri burkolás alkalmával egyre többen teszik le voksukat a térkövek mellett, hiszen kedvező áron beszerezhetőek, és ellenben például a betonnal, nincsen szükség rombolásra, hanem igény szerint bármikor felszedhető az anyag. A térkő rendkívül strapabíró, így biztos lehet abban, hogy hosszú távon szolgálja majd kényelmét, és az otthonát övező környezet esztétikus megjelenését. A Kovi-kő térkő gyártó szerint is érdemes e burkolóanyag mellett dönteni, ugyanis akár a falburkolat anyagához, akár annak színvilágához is megtalálható az a stílus, amely végül egységes képet biztosít a külső tereknek. Természetesen többféle térkő lerakási minta közül válogathatnak az érdeklődők, s ha nincs idejük saját maguknak megtervezni ezt, akár profi segítségét is kérhetik hozzá.

A megvásárolható változatos formák, színek lehetővé teszik, hogy akár egészen egyedi igényei is érvényesülésre jussanak, a lehetőségeknek valóban csak a fantázia szabhat határt. Választható egyszerű, letisztult minta-, és színvilág, de akár a játékosság, vagy az extrém elképzelések is teret nyerhetnek a kültéri burkolás során.

Amit mindenképpen el kell döntenie, az az, hogy a falakhoz illeszkedjen-e térkő burkolat, vagy attól merőben eltérő legyen, ezzel felhívva rá a figyelmet. Ennek megfelelően részesíthetjük előnyben a modern stílust, vagy választhatjuk a kissé rusztikus, mediterrán megjelenést is, de természetesen az egyediség is érvényre juthat.

A térkő lerakási minták közötti döntéskor választhatjuk a koncentrikusan lerakott mintázatot, a különféle négyszögletű mintákat követő változatot, de akár egymásra merőlegesen is elhelyezhetjük az egyes darabokat, kombinálva a színek kavalkádjával. A kerti utak kialakításakor különösen népszerű a hullámvonal kialakítása, ami az otthonosság érzetét kelti, és rendkívül hangulatos is tud lenni. A letisztult színek közé itt-ott becsempészhet egy-egy feltűnőbb darabot, ezzel megtörve az egyhangúságot.

A vásárláskor mindenképpen vegye figyelembe, hogy milyen területet szeretne burkolni, ugyanis a garázsbeállók esetében javasolt a vastagabb térkő választása. Az igényeknek megfelelő minta megtalálása után akár saját maga is elvégezheti a lerakás munkálatait, ezzel pénzt megspórolva. A térkő időtálló megoldást kínál a kültéri burkolásra, nem véletlen örvend nagy népszerűségnek.


Posting your comment...

Szólj hozzá


E-mail értesítés, ha válasz érkezik

https://www.eu2004.hu/wp-content/themes/press