2015 máj 24, Kategória: Szépség, 2 333 Megtekintés

Tényleg szép a kacsaszáj?


Tényleg szép a kacsaszáj?

Manapság ellepte az internetet az úgynevezett „szelfik” tömkelege. Mást sem nagyon láthatunk, hogy ismerősünk frissítette a profilképét: és már ott is virít egy szép háttérrel, maga előtt tartott telefonnal készült képe az üzenőfalon. Ami még inkább szemet szúr: ha ismerősünk nő és fiatal, sok esetben torz fejjel csücsörítve, amolyan „kacsaszájat” vág.

Egyes felmérések szerint a tizenéves lányok nagy része készít magáról ilyen fotót okostelefonjával. A kutatók azonban jobban tennék, ha inkább arra keresnének választ, vajon ki és mikor mondta, hogy a vastag száj egy erőlködéstől eltorzult, agyonsminkelt fejen tényleg szép? Bár én nem vagyok kutató, és az ismerőseim véleménye sem reprezentatív, de azt biztosan állíthatom: ezek a képek nem szépek, nem tetszenek a férfiaknak.

Érdemes elgondolkodni, hogy az agyonplasztikázott emberek, vajon tényleg olyan szépek, mint amilyennek hiszik magukat, vagy inkább csak arra jók, hogy a kereskedelmi tévék viccet csináljanak belőlük egy-egy főzős műsorban, vagy show-ban. Nekem nem tisztem megítélni ezeket az embereket, de azért sajnálom őket valahol, hogy csökkent értelmi képességeik miatt ilyet művelnek az arcukkal.

Az viszont már végképp nem elfogadható, hogy fiatal lányok az internet vásárolt vákumképző eszközzel roncsolják szét az ajkaikat, mert egyes példaképként feltűnni akaró vadbarmok már nem tudják másra költeni a pénzüket, mint a huszadik ajaknagyobbító műtétre. Sok minden elfogadott már manapság: a tetoválások mindennapossá váltak, a sminket már az alsó osztályos kislányok is használhatják, és sorolhatnám még naphosszat. Csak megint egy dolgot felejtettek el az emberek közben: a mértéket. Zárásul még egy gondolat: csajok, a kacsaszáj nem szép, és nem szexi, ettől nem fogtok jobban kelleni a pasiknak, maximum könnyebben találtok magatoknak munkát a pornóiparban.


Posting your comment...

Szólj hozzá


E-mail értesítés, ha válasz érkezik

https://www.eu2004.hu/wp-content/themes/press