2020 jan 20, Kategória: Autó, 1 073 Megtekintés

Télen még inkább jól tud jönni egy mobil gumiszerviz


A csúszós utak miatt sajnos még inkább kell vigyázni vezetés közben, ezért is jó, ha előre tudja egy mobilgumis elérhetőségét. A non stop gumiszerviz szolgáltatásai a nap 24 órájában igénybe vehetők. A gumiszereléseket elvégzik kis teherautóra, motorkerékpárra, kijavítják a defekteket a helyszínen és még az autópályáról is intézik a mentési munkálatokat. Személygépjárművek esetén igény szerint a helyszínen feltöltik a klímát. A szolgáltatást Budapest teljes területén igénybe lehet venni hiszen a gumiszerviz ügyelet állandóan elérhető. Lepadkázott autóknál, gumidefektnél is bátran hívhatjuk a szervízt, mindenben a segítségünkre lesznek. Ha esetleg kátyúba szaladtunk az sem jelenthet gondot, hiszen a gumiabroncsokat a helyszínen megjavítják, de ki is cserélik a hiba súlyosságától függően.

A non stop gumiszerviz a +36 30 957 3789-ess telefonszámon érhető el bárhonnan és bármikor. A szerviz munkatársai ezen felül a szezonális abroncs cseréket is elvégzik a helyszínen, ha éppen a tulajdonosnak nincsen ideje sorban állni a gumiszervizeknél. Nem szükséges a telephelyre vinni az autót, hiszen saját otthonunkban is rendelkezésünkre állnak a szakemberek. Személygépkocsi, motorkerékpár és kishaszon jármű esetén is fel lehet hívni az adott telefonszámot. A legkisebbektől a legnagyobbakig minden gépjármű esetében igénybe lehet venni a szolgáltatást.

A defekteket szakszerűen és gyorsan javítják ki a helyszínen, a motorkerékpárokat igény esetén kimentik és elszállítják a szervízbe vagy a tulajdonos által megadott címre. A mobilgumis gépjárművek rendelkeznek a klímák feltöltéséhez szükséges felszerelésekkel, így a megadott címen gyorsan és szakszerűen végzik el ezt a munkálatot is. A 24 órás ügyelet minden ügyfélnek fontos lehet, hiszen bárhol és bármikor érheti kár a gépjárművet amikor nagyon gyorsan kell cselekedni. Talán a leggyakoribbak a defektekkel kapcsolatos problémák. A defekt mindig a legalkalmatlanabb helyen és időben éri el a sofőröket. Egy éjszaka közepén vagy egy kihalt pusztaságban, esetleg pont két település között. Ilyenkor sem kell pánikba esni, csak fel kell hívni a non stop gumist és máris a segítségünkre sietnek.


Posting your comment...

Szólj hozzá


E-mail értesítés, ha válasz érkezik

https://www.eu2004.hu/wp-content/themes/press