2013 jún 30, Kategória: Otthon, 2 246 Megtekintés

Tavasszal érdemes nekivágni a kertépítésnek


Tavasszal érdemes nekivágni a kertépítésnek

A tavasz és a nyár a lakásfelújítás időszaka, s ha a belső terek már elkészültek, érdemes figyelmet fordítani a házat övező környezetre is. A gondoskodásnak, a kertépítés aprólékos és szakavatott elvégzésének köszönhetően kivirul a növényzet (lásd itt), és a kertben töltött idő igazi vizuális élmény lesz. Ha rendelkezik némi hozzáértéssel, akár házilag is kivitelezheti a kerti tó kialakítását (nézze meg ezt a videót), vagy a burkolási munkálatokat.

A természet szépségénél nem kívánhatna tökéletesebbet, mégis vannak olyan területei a kertnek, melyet érdemes burkolni ilyen, vagy olyan szempontok miatt. Az autóbejáró, a terasz, a lépcsők mediterrán kövekkel való burkolása például remek választásnak bizonyul azok számára, akik kedvelik ezt a meleg, otthonos stílusirányzatot.

A füvesítés és a legszebb növények sem érnek azonban semmit, ha a megfelelő mennyiségű vízzel történő ellátás nem valósul meg. Automata öntözőrendszer választásával az előre beállított időpontokban történik majd a locsolás, ráadásul mindez víztakarékosan. Ehhez célszerű profi céget megbíznia, akik gyorsan elvégzik a járuk bízott feladatot.

Bár a kerti tó némi befektetést, és folyamatos gondozást igényel, de ha odafigyel rá, akkor garantáltan kertjének ékköve lesz az akár halaknak is otthont adó kerti tó. A növénytelepítés, a különféle látványelemek mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy minden alkalommal örömmel lépjen be kertjébe, és a kialakított tó a nyugalom szigete legyen a rohanó hétköznapokban.


Posting your comment...

Szólj hozzá


E-mail értesítés, ha válasz érkezik

https://www.eu2004.hu/wp-content/themes/press