2013 nov 30, Kategória: Internet, 2 454 Megtekintés

Szerver elhelyezés a BIX -ben, profi üzemeltetővel


Szerver elhelyezés a BIX -ben, profi üzemeltetővel

A Budapest Internet Exchange tulajdonképpen azzal a céllal jött létre, hogy kapcsolati lehetőséget biztosítson a hazai érdekeltséggel rendelkező internet szolgáltatók részére. A helyi nagyobb sávszélességű kapcsolat ráadásul olcsóbb is, mintha ugyanez külföldön keresztül folyna. Magyarország legnagyobb webes forgalmat bonyolító cége is direkt a BIX hálóhoz csatlakozik, ezzel minden ügyfelének a maximális megbízhatóságot, és a kiemelt minőséget biztosítva (a cég az világhírű Jasmin Media Group szervereit üzemelteti). A BIX három épületének bármelyike garantálja a magas technológiát és a kifogástalanul kialakított helyiségeket, melyek nélkülözhetetlenek a problémamentes működéshez.

Az elsődleges áramforrással kapcsolatos fennakadások nem érintik a BIX-ben történő szerver elhelyezést, ugyanis több forrásból érkező tápegység biztosítja az áramellátást akkor is, ha bármilyen probléma adódna az elsődleges forrással. A megfelelő hőmérsékletet megbízható klímarendszer teszi lehetővé, ami szintén elengedhetetlen ahhoz, hogy minden zavartalanul üzemeljen.

Hála az épület beléptetési kontrolljának, valóban csak az illetékesek léphetnek be egyes helyiségekbe, mely szintén a magas minőségről és a megbízhatóságról tanúskodik.

Szerver bérlés, elhelyezés alkalmával válasszon olyan profi szakembergárdát, akik otthonosan mozognak e területen, és nagy gyakorlattal szolgálják az ügyfelek érdekeit. A tapasztalat és a hozzáértés legalább olyan fontos, mint az, hogy az elhelyezés magas színvonalat nyújtó szolgáltatónál történjen. Profi üzemeltető után keresgélve az árak és az ajánlat függvényében válassza a BIX kínálta, már számtalanszor bizonyított minőséget! Gazdaságos, rugalmas ajánlatokért válogasson online!


Posting your comment...

Szólj hozzá


E-mail értesítés, ha válasz érkezik

https://www.eu2004.hu/wp-content/themes/press