2013 Már 26, Kategória: Pénzügy, 2 349 Megtekintés

Személyi kölcsön ingatlanfedezet nélkül


Személyi kölcsön ingatlanfedezet nélkül

A sors mindig képes váratlan fordulatokra és nem mindig kedvező az az új helyzet, amely a változást követően kialakul. A sorsfordulatok pedig legtöbbször a pénztárcánkat érintik érzékenyen. Gondoljunk csak egy olyan egyszerű helyzetre, mint hogy egyik nap még vidáman ugrál automata mosógépünk a fürdőszobában, másnap pedig megáll mosás közben, és a kiérkező szerelő gondterhelt homlokráncolás közepette közli: a gépezet szerelése felér egy új mosógép árával. A gond adott, a kérdés, hogy vajon miből telhet egy újra?

Személyi kölcsön ingatlanfedezet nélkül itt!

 

Pénzszűkében persze nemcsak kellemetlen történések okozhatnak fejtörést, hanem olyan szívmelengető események is, mint egy közeli rokon esküvői meghívása, vagy netán a család gyarapodása. Ha ilyenkor nincs olyan ember a környezetünkben, akihez bizalommal fordulhatunk, és aki képes hosszabb időre kölcsönadni kisebb összeget, akkor bizony megoldásnak marad a bank.

A kisebb kiadásokra rengeteg hitelkonstrukcióval tudnak előrukkolni a hitelintézetek. A személyi kölcsön ingatlanfedezet nélkül például príma választás, ha csak kisebb összegre és nem túl hosszú időre kívánunk hitelt felvenni. A személyi kölcsön ingatlanfedezet nélkül olyan hitel lehetőség, melyről általánosságban elmondható, hogy szabadon felhasználható, százezres kerettől akár milliós keretig is igényelhető, a fedezet pedig a jövedelem, és ha ez megfelelő mértékű, még társigénylő bevonását sem kéri a pénzintézet.

Természetesen a személyi kölcsönnél is, csak úgy, ahogy az minden pénzügyi tranzakció esetében elengedhetetlen, hogy a kölcsön kiválasztásakor minden apró részletet mérlegre kell helyezni a döntés meghozatala előtt.


Posting your comment...

Szólj hozzá


E-mail értesítés, ha válasz érkezik

https://www.eu2004.hu/wp-content/themes/press