2020 feb 22, Kategória: Cég, 1 507 Megtekintés

Székszoknya bérlés esküvőre: készülődés a nagy napra


Nem is gondolná, hogy mennyit tud dobni egy esküvő hangulatán a jól kiválasztott székszoknyák. A vendégek örömmel ülnek le egy szép borítással rendelkező székre, a hangulatról nem is beszélve. Elengedhetetlen kelléke egy esküvőnek! A szoknyák a luxus hangulatát tükrözik minden érkező vendégnél hiszen elrejtik a székek aránytalanságát, esetleges hibáit. Az asztal, a terem és a székek díszítésével teljes lesz az összhang. Ezeket a székszoknyákat már bérelni is lehet, nem muszáj megvarratni drágán a varrónőkkel. Az esküvőkre gyakorta dekoratőröket hívnak, de ha van egy kis szépérzékünk és egy olyan cég, mint a partycaesar, akkor mi magunk is el tudjuk dönteni, hogy mi mivel illik össze, milyen hangulatú esküvőt szeretnénk.

Nincsen két egyforma esküvő ezt mindenki tudja. Minden pár eltérő, más a helyszín, más a stílus és mások a dekorációk és az elképzelések is. Magának a dekorációnak a színét kell megválasztani és utána már csak ezen a vonalon kell tovább haladni. Az évszakok szerint is különbözőek lehetnek a színek, hiszen más egy nyári és más egy téli vagy akár tavaszi esküvő. Virágok tekintetében is eltérő a választék az évszakoknak megfelelően.

2020-ban a ceremónia, a díszítés és a stílus, valamint az esküvői trend is merőben megváltozik. Az esküvőre és a vacsorára is érdemes 1-1 ruhát választani. Ma már egyre többen tartanak környezetbarát esküvőt és odafigyelnek a fenntarthatóságra. Pontosan ezért érdemes szinte mindent kikölcsönözni. Egy esküvői meghívót természetesen nem lehet kölcsönözni, de a gyártás során odafigyelhetünk a fenntarthatóságra és a meghívó készülhet környezetbarát műanyagmentesen. Az ökológiai lábnyomunk csökkentése fontos lehet a nagy napon is. A papír alapú meghívók helyett természetesen választhatjuk az online meghívót is, így biztos, hogy sokat teszünk a környezetünkért. Fel lehet hívni a vendégek figyelmét arra is, hogy csak egy poharat használjanak és a szervezés során is oda lehet figyelni arra, hogy minél kevesebb szállítással, például a partycaesar segítségével érkezzenek meg a dekorációk.


Posting your comment...

Szólj hozzá


E-mail értesítés, ha válasz érkezik

https://www.eu2004.hu/wp-content/themes/press