2013 okt 12, Kategória: Egészség, 2 329 Megtekintés

Súlyzós edzés otthon


Súlyzós edzés otthon

Nincs ideje, pénze, vagy kedve ahhoz, hogy konditerembe járjon, ám semmiképpen sem szeretne lemondani a testmozgásról? Ha a jó futócipő már megvan, és időnként futással vezeti le az energiákat, akkor nincs más hátra, mint egy padot, rudat, és súlyzókészletet beszereznie, hogy  a lakás falain belül is megdolgoztassa izmait. A súlyzós edzés otthon is kivitelezhető, de természetesen eszközökre ehhez is szüksége lesz.

A bicepsz, a tricepsz, a hát és a váll izmait remekül edzheti a súlyzókkal, sőt, ha guggolással kombinálja a súlyok emelgetését, akkor combja, vádlija, és feneke is intenzív terhelésnek lesz kitéve. A súlyzós edzés otthon is nehezíthető, és ha már kellőképp edzett, menni fog a fegyencedzés gyakorlatai közül már jól ismert egylábas guggolás is.

Természetesen a hatékonyság növelhető az ismétlések számának emelésével, és amikor már végképp azt érzi, hogy nem megy tovább, akkor kell még néhány ismétlést végezni. A kézisúlyzóval végzett kitörések átmozgatják szinte az egész testet, és bevallhatjuk, hogy bizonyos mennyiség felett igen fájdalmas – s ennél fogva hatékony – tud lenni.

A súlyzós edzés otthon férfiaknak és nőknek egyaránt javasolt, amit nyerhet vele, az a kidolgozott izomzat, a feszes formák, a tiszta bőr, és a teherbírás folyamatos növekedése. Mindezek pedig nélkülözhetetlenek ahhoz, hogy önbizalommal vágjon neki mindennapjainak, és az Ön előtt álló feladatoknak.


Posting your comment...

Szólj hozzá


E-mail értesítés, ha válasz érkezik

https://www.eu2004.hu/wp-content/themes/press