2019 Sze 28, Kategória: Európa, 1 392 Megtekintés

Sokkal jobb úgy külföldre utazni, ha már megkötötte utasbiztosítását


Sokkal könnyebb úgy elengednie magát a nyaralás alatt, ha nem vállal felesleges kockázatokat, és időben megköti az utasbiztosítását. A nyári időszak a nyaralásoké és sokan több országba is kiutaznak, hogy kipihenjék az év közi fáradalmakat. Ez az utazás azonban csak akkor lehet pihentető, ha megfelelő utasbiztosítással rendelkezünk. Szinte naponta hallani a sajtóhírekben a különféle légi és szárazföldi balesetekről. Ha a családunkkal együtt utazunk és kisgyermekünket is magunkkal visszük, akkor nagyon fontos, hogy gond esetén azonnal segíthessenek nekünk a kinti kórházi dolgozók és ezért ne kelljen súlyos százezreket vagy akár milliókat is kifizetni.

Az utazási irodákban természetesen mindig felajánlják az utazóknak, hogy kössenek utasbiztosítást, de nem biztos, hogy ezek az ajánlatok pont megfelelők. A kalkulátor segítségével akár most azonnal meg lehet nézni, hogy az egész család védelmére mennyiben kerülne a nyaralás idejére a biztosítás megkötése. Sok esetben kedvezményt is adnak a biztosítók, ha több személyre együttesen kötjük meg a biztosítást. Minden egyes ajánlatot alaposan át kell olvasni, legfőképpen a fedezettel kapcsolatos részt. Ha nem érezzük elég biztonságosnak az utasbiztosítási konstrukciót, akkor nem biztos, hogy a legolcsóbb megoldást kell választanunk. Pár ezer forintos különbségek vannak, de ha bajba kerülünk, akkor a kárunk akár milliós nagységrendű is lehet, ha nem rendelkezünk megfelelő biztosítási védettséggel.

A kalkulátor oldal használata roppant egyszerű és így mentesülhetünk attól, hogy az utazási irodában vagy a biztosítóknál hosszan várakozzunk az ügyintézőkre. Az online megköthető biztosításokat már évek óta kínálják és szerencsére egyre többen igénybe is veszik. Az idő mindenkinek pénz és itt egy 10 perces várakozás után máris kezünkben lehet a szerződés. Jelenleg 3 biztosító ajánlata közül lehet választani. Érdemes alaposan átolvasni a szerződés minden apróbetűs részét mielőtt megkötjük, nehogy az utazás ideje alatt érjen bennünket meglepetés. Ha valamiben nem vagyunk bizonyosak, akkor az oldalon egy szakértő segít a kérdések megválaszolásában. A weboldalon feltüntetett telefonszámon munkaidőben azonnal segítséget kaphatunk.

 

 


Posting your comment...

Szólj hozzá


E-mail értesítés, ha válasz érkezik

https://www.eu2004.hu/wp-content/themes/press