2014 jan 12, Kategória: Európa, 2 489 Megtekintés

Segítség a Battonyai SOS Gyermekfalu lakói számára


Segítség a Battonyai SOS Gyermekfalu lakói számára

A Battonyai SOS Gyermekfalu lakói számára az Electrolux biztosított lehetőséget, hogy együtt készülhessenek a karácsonyra, s tehessék széppé olyanok számára az ünnepet, akik a mindennapokban keményen megküzdenek egészségügyi gondjaikkal. A kezdeményezés nagy sikerrel zárult,és igazán szívbemarkoló pillanatoknak lehettek tanúi azok, akik jelen voltak az ajándékok átadásakor.

A karácsony az összetartozás, a szeretet, a négy héten át tartó közös készülődés időszaka. Sajnos azonban nem  mindenki számára adatik meg, hogy családi környezetben élje meg az év talán legszebb ünnepének minden szépségét. A Battonyai SOS Gyermekfalu lakói nehezen tudják elképzelni a hagyományos karácsonyi  hangulatot, ám az elmúlt évben az Electrolux jóvoltából ők is belekóstolhattak a hamisítatlan adventi készülődés élményébe, és a GastroArt-Electrolux Élménykonyhában közösen készülődhettek az ünnepre. Barabás Évi vezetésével mézeskalácsot sütöttek, díszítették azokat, és végül műveiket átadták a Tűzoltó utcai Gyermekklinika Onkológiai Osztályán gyógyuló gyermekeknek. Mivel a Gyermekfalu lakói pontosan tudják, mit jelent a nélkülözés, vagy másnak lenni, mint társaik, így a kezdeményezés különösen megható volt az ünnepi készülődés közepette.

Végül olyannyira jól sikerült a mézeskalács készítés, hogy bőven jutott belőle még azoknak is, akik a Gyermekfaluban maradtak. Az Electrolux közreműködése nélkül nem jöhetett volna létre a segítség ilyen formában történő megvalósulása, s az további pozitívum, hogy a minőségi készülékeiről híres cég háztartási kisgépekkel is megajándékozta az ünnep alkalmából a Battonyai SOS Gyermekfalu lakóit. A meglepetésnek minden valószínűség szerint a hétköznapokban is nagy hasznát veszik majd.

Az Electrolux a világ vezető háztartási gép márkája, de a professzionális fogyasztók is megtalálják számításukat termékei között. Évente 40 millió termék kerül a háztartásokba, melyek kialakításakor a cég nem csak a funkcionalitást, hanem a design-t is rendkívül fontosnak tartja. Folyamatos fejlesztéseinek köszönhetően a vásárlói igényeknek mind inkább megfelelő készülékek szolgálják az otthon kényelmét, tisztaságát, vagy éppen a sütés-főzés élmény-jellegét. A fogyasztói igények jobb megismerésével az Electrolux igyekszik egyre kényelmesebb megoldásokat találni a vásárlók számára. A tapasztalat azt mutatja, hogy rendkívül sikeresen tevékenykedik a vállalat szakterületén.


Posting your comment...

Szólj hozzá


E-mail értesítés, ha válasz érkezik

https://www.eu2004.hu/wp-content/themes/press