2015 jún 29, Kategória: Internet, 4 499 Megtekintés

Ruhaözön, a népszerű internetes turkáló


Ruhaözön, a népszerű internetes turkáló

Bár a használt ruhák vásárlása egyre elfogadottabbnak számít, nem mindenkinek van kedve, ideje, tehetsége órákat tölteni a válogatással. A piac is felismerte az igényt, és megjelentek az online turik, ahol valamivel drágábban, de kényelmes, tiszta körülmények között nézhetünk körül.

A használt ruha vásárlása és viselése megosztó téma, sokak imádják, és szinte csak ebből a forrásból építik fel ruhatárukat, mások tartanak a másodkézből származó holmiktól, illetve ha ki is próbálják, hamar belátják, nem éri meg nekik. Turizni ugyanis komoly munka, fizikailag és szellemileg is. Ha konkrét elvárásokkal érkezünk a boltba, például fekete szoknyát szeretnénk, könnyen előfordulhat, hogy órákon át tartó válogatás lesz a vége és nem hozza meg az eredményt.

A piac azonban, érzékelve, hogy igencsak erős igényekről van szó, hiszen például a bébiruháknál már 25 százalékos a használt ruhák aránya, új megoldásokat is kínál az érdeklődőknek. Az egyik legnagyobb választékot kínáló felületet mindenképpen az aukciós oldalak jelentik, hiszen ott számos eladó kínálata találkozik. A keresés azonban nehézkes lehet, és sokan nem kedvelik a licitálós vásárlást. Szerencsére kisebb-nagyobb webáruházak sora kínál használt ruhát.

A Ruhaözön kétségkívül a legnagyobb és a technikai szempontból a legprofibb online turi. A dizájn ugyan nem igazán átgondolt, de azért használható, a kategória rendszer kényelmes. Hetente kétszer frissítenek, egy hónapban akár nyolcezer darabot is feltöltenek, hatalmas a választék, ennek minden előnyével és hátrányával. Az oldalon található férfi-, női és gyerekholmi is. A kínálat igen vegyes: olcsó és drága márkák egyaránt megtalálhatóak, még az áruk sem tér el túlságosan.  Komoly kincseket is ki lehet fogni olcsón. Az árak jellemzően 2-5 ezer forint között mozognak, a ruhákat vissza lehet küldeni és az árukat levásárolni. A méretezés nem elég pontos, az S–XXL rendszerben nehezebb eltalálni, mi lesz pont jó, mint a 34–52-ben.


Posting your comment...

Szólj hozzá


E-mail értesítés, ha válasz érkezik

https://www.eu2004.hu/wp-content/themes/press