2013 okt 05, Kategória: Egészség, 2 329 Megtekintés

Rubint Réka edzések otthon


Rubint Réka edzések otthon

Szeretne megszabadulni a felesleges kilóktól, de a konditeremben izzadás nem az Ön műfaja? Mindegy, hogy az úszógumik miatti szégyenérzet, vagy egyszerűen csak az időhiány miatt dönt úgy, hogy inkább otthon tornázik, a kívánt eredmények elérése kizárólag hozzáállásának és kitartásának függvénye. Mindannyian ismerjük Rubint Réka nevét, akinek valóban kőkemény tornái még az erősebbik nem számára is kihívást jelentenek.

A Rubint Réka edzések otthon nem csupán a fogyást segítik elő, de feszes vonalakat és a néha bizony intenzív izzadás miatt beinduló méregtelenítés révén makulátlan bőrt is eredményeznek. Ha úgy dönt, hogy a népszerű fitness edző módszerét kipróbálja, kézi súlyzókra mindenképpen szüksége lesz. Hasznos a csukló-, és a bokasúly is, de ha az egyes DVD-ken használt gumikötéllel, vagy step lépcsővel nem rendelkezik otthon, ez sem lehet kifogás, hiszen a Rubint Réka edzések otthon ezek nélkül is megoldhatóak, hatékonyságukból pedig nem sokat veszítenek így sem.

Kezdőként célszerű Réka valamelyik korábbi lemezén megtalálható 20 perces blokkokkal kezdeni, először ezek is kihívást jelentenek majd. Egy idő után azonban akár a napi 90 perc is menni fog az izomtömeg növekedésével és a terheléshez való hozzászokással.

A Rubint Réka edzések otthon végezhető gyakorlatokkal állnak mindazok rendelkezésére, akik hatékonyan szeretnék megmozgatni magukat, s tennék ezt a DVD lejátszó előtt. Az izomláz, és a formás idomok garantáltak!


Posting your comment...

Szólj hozzá


E-mail értesítés, ha válasz érkezik

https://www.eu2004.hu/wp-content/themes/press