2017 Sze 01, Kategória: Autó, 2 326 Megtekintés

Robogó tuning házilag, de hogyan?


Robogó tuning házilag, de hogyan?

A kétkerekű járgányok szerelmesei rendszerint alig várják az első tavaszi napsugarakat, amikor az időjárás viszontagságai már nem akadályozzák a robogó használatát. Vannak, akik télen is bátran az utakra gurulnak, de a legtöbbek kedvence olyankor a garázsban pihen. A műfaj rajongói pontosan tudják, hogy nem csak a funkció, de a megjelenés is nagyon fontos. Ma már sokféle olyan tuningoláshoz ideális eszközt, felszerelést kaphatunk, melyekkel akár házilag is látványossá varázsolhatjuk kedvencünket.

 

A díszítő elemek között a benzintank fedők és az izgalmas matricák egyaránt megtalálhatóak, de sok olyan kiegészítő is elérhető, melyek funkciót is betöltenek, s egyúttal mutatósan szolgálják a robogó megjelenését. Természetesen csak az a járgány nézhet ki optimálisan, amelynek karbantartására, ápolására is kiemelt figyelmet fordítunk. Hiába ugyanis a legmenőbb matricák, ha közben elhanyagoljuk például az ápoló spray használatát. Ma már otthonunk kényelmét sem kell elhagynunk annak érdekében, hogy a trendi díszítő elemeket, vagy éppen a tökéletes, megbízható funkciót szolgáló elektromos alkatrészeket, izzókat, kapcsolókat és motor elemeket vásárolhassunk. Az internetes rendelés remek lehetőséget teremt akkor is, ha robogónkat szeretnénk házilag felturbózni és a környék legvagányabb darabjává varázsolni.

 

A mindennapokban munkába, iskolába, vagy ügyintézéshez használt robogóval kapcsolatban a legtöbbeknek a megbízhatóság a leginkább fontos elvárása. Mivel a forgalomban, akár 70-80 km/órával való közlekedésről van szó, ezért nem elhanyagolható, hogy jól irányítható, minden ízében kiváló minőségű darabbal rendelkezünk-e. Mindez felülmúlja sok esetben az esztétikumot. Jó hír azonban, hogy ma már beszerezhetünk olyan robogó alkatrészeket és kifejezetten esztétikai célokat szolgáló elemeket is, amelyek nem rontják a teljesítményt, sőt, egyszerre szolgálják a funkció és a stílus kettősét.

 

Az internet nem csak munka, kikapcsolódás vagy tájékozódás terén bizonyul remek választásnak, hanem akkor is, ha az ideális motor kiegészítőket keresnénk. Az alkatrészt meg lehet hozzá vásárolni az interneten, így nincs más dolgunk, mint a csomag átvétele után nekilátni a házilagos tuningnak. Ha nem értünk hozzá, vagy inkább bíznánk profira a felmerülő feladatokat, akkor nem érdemes otthon kísérletezni, hiszen egy jó szerelő pillanatok alatt elvégzi a szükséges teendőket.

 


Posting your comment...

Szólj hozzá


E-mail értesítés, ha válasz érkezik

https://www.eu2004.hu/wp-content/themes/press