2014 aug 26, Kategória: Cég, 2 317 Megtekintés

Prologis ingatlanvásárlás: 37000 négyzetméteren terjeszkednek


Prologis ingatlanvásárlás: 37000 négyzetméteren terjeszkednek

Az ingatlanpiacon az elmúlt időszakban tapasztalható pangás mára változni látszik, s ezt mi sem támasztja jobban alá, mint a Prologis Park 37 000 négyzetméterének teljes hasznosítása. A vásárlást a Lakatos, Köves és Társai ügyvédei segítették elő, a jogi cég korábban az Intercontinental felvásárlásnál működött közre.

Az épület, amelyben az Auchan bevásárlóközpont is helyet kap, kiváló felszereltséggel rendelkező logisztikai központként van jelen a piacon, s a Budapest Airport, valamint az M0-ás körgyűrű közelében helyezkedik el. A felvásárló egyébként a Prologis cég által menedzselt, 2007-ben létrejött Prologis European Properties Fund, amely az idei márciusi adatok szerint 253 ingatlan birtokosa.

A mostani felvásárlás az iroda Ingatlanjogi Csoportjának véleménye szerint is azt mutatja, hogy kezd élénkülni az ingatlanpiac, ami egyértelműen megmutatja majd pozitív hatásait a jövőben. A Lakatos, Köves és Társai Ügyvédi Iroda egyébként nem csak az ingatlanjog területén mozog otthonosan, hanem kiemelt területként kezeli tevékenységi körében például a befektetésvédelmet, a fogyasztóvédelmi jogot, vagy például a vitarendezéssel kapcsolatos ügyeket.

A Budapest központjából 30 kilométerre elhelyezkedő logisztikai központ szinte teljesen feltöltésre került bérlőkkel.  A Prologist befektetésében olyan szakemberek segítették, akik jelentős nemzetközi tapasztalatokkal rendelkeznek, és ennek köszönhetően maximális profizmussal állnak az ügyfelek rendelkezésére. Több nagy ingatlanjogi ügylet esetében is bizonyították már hozzáértésüket, s teszik ezt a jövőben is.


Posting your comment...

Szólj hozzá


E-mail értesítés, ha válasz érkezik

https://www.eu2004.hu/wp-content/themes/press