2013 nov 26, Kategória: Internet, 3 280 Megtekintés

PR cikk árak: hol érdemes megjelenni?


PR cikk árak: hol érdemes megjelenni?

Az internetes jelenlét minden cég számára rendkívül fontos, hiszen internet felhasználóként jól tudjuk, hogy akár villanyszerelőt, duguláselhárító szakembert keresve, akár műszaki cikkek, online rendelhető ékszerek, vagy játék webáruház iránt érdeklődve elsőként a világhálón tájékozódunk az előttünk álló lehetőségekről. A kínálati oldal minden szereplője számára kiemelt jelentőséggel bír tehát, hogy a neten szörfözők gyorsan rátaláljanak weboldalukra. A saját site indítása, és folyamatos karbantartása mellett ehhez számos eszköz áll rendelkezésre, ezek egyike a PR cikk megjelentetés. 

PR cikk írás és megjelenés, kérem érdeklődjön itt:
dogpony@marketingtanacsado.hu – 06-30-530-89-86

Természetesen nem mindegy, hogy milyen hírportált választ az említett célra. A célcsoport megfelelő kiválasztása mellett az is lényeges, hogy népszerű, sokak által látogatott, a keresőben is előkelő helyet elfoglaló honlapon hirdesse saját szolgáltatását.

Napjainkban sajnos gyakran tapasztalni azt, hogy a világhálón megjelenő írások, PR cikkek még csak köszönőviszonyban sincsenek a terület által megkívántakkal. A túl alacsony árak mindenképpen intő jelnek tekintendőek (lásd: olcsó húsnak híg a leve?), ugyanis egy stilisztikai, marketing és PR szempontból is kifogástalanul megírt cikk idő-, és munkaigényes feladat, s akkor még nem is beszéltünk arról, hogy egy PR cikkeket megjelenítő oldal népszerűsítése, az elvégzett keresőoptimalizálás további pénz-, és energiabefektetést igényel a honlap tulajdonosától.

Érdemes megtekinteni ezt a médiaajánlatot és érdeklődni az árak felől, s annak tudatában választani a lehetőségek közül, hogy saját cége hírnevéhez és az elérni kívánt népszerűséghez mérten választhassa ki a megfelelő hírportált. Válassza a minőséget a marketing e területén is!


1 Comments

2014-06-03 12:15

PR cikk kampány árak – mennyibe kerül? | magyarországi és európai hírek

[…] írtunk arról, hogy hol érdemes PR cikkel megjelenni, de érdeklődőként valószínűleg az sem mindegy az Ön számára, hogy mennyibe is fog […]

Posting your comment...

Szólj hozzá


E-mail értesítés, ha válasz érkezik

https://www.eu2004.hu/wp-content/themes/press