2013 ápr 19, Kategória: Konyha, 2 298 Megtekintés

Pizza készítés otthon – egyedi ízesítés a kulináris élvezetekért


Pizza készítés otthon – egyedi ízesítés a kulináris élvezetekért

Az olasz finomság töretlen népszerűségnek örvend már régóta, nem véletlen tehát, hogy a háziasszonyok is gyakran döntenek úgy, hogy pizzával lepik meg a családot. A pizza készítés otthon is gyorsan megoldható, és miután megkelt a tészta, szinte pár perc alatt elkészülhet a feltéttel, és már mehet is a sütőbe a mindenki kedvencének számító finomság.

Amikor tésztafélékről van szó, a felhasznált liszt miatt sok fogyókúrázó ódzkodva áll az efféle ételhez. Hála azonban a széles kínálatnak, ma már megtalálhatóak a boltok polcain azok a speciális lisztfélék, melyek fogyasztásával nem kell tartanunk a plusz kilóktól. Természetesen a feltétekre akkor is érdemes hangsúlyt fektetni, ha a pizza készítés otthon történik.

Ha nem szeretné fogyókúráját megszakítani, a kolbászos, szalonnás falatok helyet tegye le voksát inkább a mellhúsok, a zöldségek és a cukormentes paradicsompüré mellett! A legjobb, ha friss paradicsomból készíti a szószt, és a sajtválasztásnál is érdemes odafigyelnie arra, hogy zsírszegény típus kerüljön a pizzára.

Amikor a pizza készítés otthon történik, annak megvan az a varázsa, hogy az ízesítésnek valóban csak a fantáziánk szabhat határt. Kombinálhatja a zöldségeket, húsokat, sajtokat, gyümölcsöket kedve és ízlése szerint, s könnyen lehet, új kedvenc kerül ki a sütőből. Kísérletezzen, próbáljon ki új ízkombinációkat, fűszereket, és biztos lehet abban, hogy a végeredmény elnyeri majd a család minden tagjának tetszését!


Posting your comment...

Szólj hozzá


E-mail értesítés, ha válasz érkezik

https://www.eu2004.hu/wp-content/themes/press