2013 jan 08, Kategória: Szórakozás, 5 176 Megtekintés

Online fejthető keresztrejtvények


Online fejthető keresztrejtvények

Valahogy mindig utoléri az embert az a helyzet, hogy igazán semmi megfelelő szórakozást sem talál magának otthon. Ennek oka számtalan lehet. Például a televízióban nézhető műsorok éppen unalmasak, vagy már a végtelenségig ismételt filmek az őrületbe kergetik. Ugyanakkor a könyvespolcot végiglapozva sem talál olyan könyvet, amelyet szívesen újraolvasna. Lehet, hogy az időjárás nem kedvez egy kis sétálásnak, netán kirándulásnak. Sőt, még a netre fellépve sem talál egyetlen ismerőst sem, akivel cseveghetne, és a család többi tagja is jól elvan, nem igénylik a társaságát.

Azért az unalomba belehalni nem kell, mert nagyszerű időtöltést könnyű találni, főleg az internet segítségével. Például a keresztrejtvényfejtés már a 19. században elindult hódító útjára, és a mai napig kedvelt szórakozás. Természetesen a korábban nyomtatott formában játszott rejtvényfejtés ma már nemcsak típusaiban, hanem az internetnek köszönhetően elérhetőségében is sokat változott.

Ha valaki szeretne egy jót szórakozni, akkor betű és szám alapú online keresztrejtvények közül választhat. A hagyományos beírós, a skandináv, a plusz egy poén rejtvények sokszor széles körű ismereteket igényelnek, míg a számokra épülő fejtörők a logikát teszik mérlegre.

Napjainkban a legkedveltebb keresztrejtvények sorába tartozik a sudoku. Sokféle változata létezik, például eltérő méretű négyzetekben kell kisakkoznia az embernek, hogy vajon melyik számot is kell éppen beírni, hogy függőlegesen, vízszintesen és átlósan is egytől kilencig minden szám egyszer szerepeljen. Szóval, ha úgy érezzük, utolér minket az unalom, frissüljünk fel szellemileg néhány online keresztrejtvény segítségével!


Posting your comment...

Szólj hozzá


E-mail értesítés, ha válasz érkezik

https://www.eu2004.hu/wp-content/themes/press