2013 Júl 04, Kategória: Cég, 2 654 Megtekintés

Nyári céges ajándék ötletek


Nyári céges ajándék ötletek

A nyári reklámajándékok különféle logóval ellátott verzióival a strandokon is találkozhatunk, hiszen jól tudjuk, nem csak a megfelelő célcsoport kiválasztása fontos a marketing során, hanem az is, hogy szezonnak megfelelő termékekre kerüljön a reklámozni kívánt cég logója. Ennek megfelelően akár szabadságunk alatt is gazdagodhatunk néhány reklám ajándékkal a strandon heverészve, vagy akár a környező szolgáltatóknál vásárolva.

De céges megrendelőként milyen nyári céges ajándékot érdemes választani, amellyel garantáltan célba ér a reklámüzenet? Nyilvánvalóan az anyagi ráfordítás nem mellékes szempont, viszont kifejezetten a nyári hónapok azok, amelyek remek ötleteket adnak ilyen téren is. Az utazás, strandolás, vagy egyéb szabadidős elfoglaltság számos lehetőséget kínál arra, hogy megörvendeztesse leendő, vagy már meglévő vásárlóit.

A strandkellékek, a gyermekek kedvenceinek számító játékok, a felfújható labdák, matracok, de a törölközők, vietnámi papucsok és gyakran használatos gyékények is remek választásnak bizonyulnak, hiszen maga a “hordozó felület” viszonylag olcsón beszerezhető, így nem ró olyan költségeket a cégre, mely esetében talán már nem érné meg a céges ajándék készíttetése és terjesztése.

Hasonló reklámajándékok (angol becenév: swag) választásával kifejezetten jó döntést hozhat a kínálati oldalon jelen levő, hiszen a kedvező beszerzési ár lehetővé teszi, hogy minél nagyobb mennyiségben juttathassa el azt a vásárlókhoz, ráadásul ezt olyan terméken keresztül teheti, mely nélkülözhetetlen a strandoláshoz.

 


Posting your comment...

Szólj hozzá


E-mail értesítés, ha válasz érkezik

https://www.eu2004.hu/wp-content/themes/press