2013 Júl 06, Kategória: Utazás, 1 820 Megtekintés

Nyaralás a Balatonnál


Nyaralás a Balatonnál

Bár az árak kétségtelenül magasak a “magyar tenger” partján, és sokan felháborítónak vélik a parkolási díjakat, valamint a strandbelépők árait, mégis töretlen népszerűségnek örvend a terület annak ellenére is, hogy egy külföldi nyaralás árát minden további nélkül ott hagyhatja egy család, ha úgy dönt, hogy a nyaralás a Balatonnál történjen.

A népszerűség talán annak köszönhető, hogy a tó és környéke idén is rendkívül színes idegenforgalmi kínálattal és programajánlattal várja az oda érkező turistákat. A csendes pihenésre vágyók számára a tópart kisebb üdülőhelyei javasoltak, de azok is megtalálják számításukat, akik a nyüzsgést, a pezsgő éjszakai életet és a zsúfolt strandokat kedvelik.

A nyaralás a Balatonnál minden korosztály számára kínál kikapcsolódási lehetőségeket, hiszen a több élményfürdő valamelyikét választva kicsik és nagyok egyaránt jól érezhetik magukat. Pozitívumnak számít az is, hogy a Széchenyi Pihenőkártyát is számos vendéglátóhelyen, szállodában, apartman bérlés, vagy belépő fizetés esetében igénybe vehetik azok, akik úgy döntenek, hogy  a nyaralás a Balatonnál képes lesz új energiákkal feltölteni őket.

Balatonfüred hattyúi, a siófoki Aranypart remek sportolási lehetőségei, Tihany nevezetességei és a kitűnő badacsonyi borok idén is várják Önt. Még nincs késő szállást foglalni, ha a “magyar tenger” mellett tenné le voksát. Bár tény, hogy a legolcsóbb szálláshelyek már általában foglaltak ilyenkor, de talán Ön is talál még olyat, amely megfelel elképzeléseinek ár és minőség szempontjából is. Útra fel!


Posting your comment...

Szólj hozzá


E-mail értesítés, ha válasz érkezik

https://www.eu2004.hu/wp-content/themes/press