2013 jún 14, Kategória: Utazás, 1 726 Megtekintés

Nyaralás a Balatonnál – ismert élmények új köntösben


Nyaralás a Balatonnál – ismert élmények új köntösben

Talán az Ön gyermekkori emlékei között élnek a balatoni táborozás felejthetetlen percei, s ha felnőttként eddig esetleg mindig a külföldi pihenést részesítette előnyben, idén érdemes elgondolkodnia azon, hogy újra felfedezi a “magyar tenger” kínálta kikapcsolódási lehetőségeket. Az utóbbi években számos felújítás, korszerűsítés történt a térségben, így mára igen színvonalas idegenforgalmi kínálattal várja a tó az oda látogatókat.

A számos szabadtéri rendezvény és a minden évben megrendezésre kerülő programok mellett az elmúlt években kiemelt népszerűségnek örvendenek az élményfürdők, melyekben valóban nincs hiány a régióban. A történelmi és építészeti nevezetességek, a helyi sajátosságok mellett mindenképpen érdemes tehát egy-egy élményfürdőzéssel teli napot is beiktatni a pihenésbe.

A nyaralás a Balatonnál minden korosztály számára kitűnő lehetőségeket tartogat. A természet szépségeit kedvelők a Balaton-felvidék túraútvonalai mellett Badacsonyba is ellátogathatnak, ahol a fenséges kilátás mellett hűvös borospincék is várják a megfáradt turistákat. A nyaralás a Balatonnál kalandokat is ígér, hiszen a mostanság nagy népszerűségnek örvendő kalandparkok garantáltan elnyerik majd kicsik és nagyok tetszését is.

Balatonfüred hajókikötője, a siófoki Aranypart, a kisebb települések csendes nyugalma, vagy éppen Tihany történelmi emlékei, Keszthely látnivalói garanciát jelentenek arra, hogy a nyaralás a Balatonnál felejthetetlen lesz a család egésze számára. Válassza a nagy üdülővárosok pörgését, vagy a nyugodtabb pihenést ígérő kisvárosokat, a “magyar tenger” idén sem okoz csalódást!


Posting your comment...

Szólj hozzá


E-mail értesítés, ha válasz érkezik

https://www.eu2004.hu/wp-content/themes/press