2017 nov 07, Kategória: Szórakozás, 1 565 Megtekintés

November 17 a nagy nap, megjelenik a Star Wars Battlefront II!


November 17 a nagy nap, megjelenik a Star Wars Battlefront II!

Mindazok, akik rendszeresen látogatják a Konzolok Szervize internetes felületét és webáruházát, esetleg vásárolnak is onnan, tudják, hogy általában itt megtalálhatók a legújabb konzolok, játékok és kiegészítők. Sőt, minden termék esetében az előrendelés megjelenés előtt lebonyolítható, aminek eredményeképpen az ügyfeleik elsőkként juthatnak hozzá a legújabb termékekhez és játékokhoz.

 

Újabban hatalmas port kavar, természetesen jó értelemben, a november 17-én megjelenő Battlefront II, amiről a bétatesztek alapján sokan pozitív véleményt fogalmaztak meg. Bár az elsőnek volt néhány hiányossága, amit utólag a DICE igyekezett pótolni, ennek ellenére mégis sikeresnek mondható, hiszen 13 millió példány kelt el belőle. A folytatás már sokkal élvezetesebbnek ígérkezik, hiszen mind a single, mind pedig a multiplayer mód kibővült, aminek köszönhetően a játékosok háromszor annyi fegyvert és eszközt vehetnek igénybe.

 

A színhelyek száma is megháromszorozódott, és ami igazán hatalmas előrelépésnek számít a Battlefront II elődjéhez képest, hogy a film epizódjaiban eddig megjelenő pozitív és negatív hősök bármelyikének bőrébe bújva játszhatók végig a különféle hadjáratok. Nyilván, hogy sokakat lenyűgözött a Star Wars film, amikor az 1970-és és 80-as években megjelent az első három rész. Legalább ugyanilyen hatása volt a következő epizódoknak is, hiszen a filmek bevétele és értékelése is ezt mutatja. A filmben kapott élmény fokozódhat „Az ébredő erő” margójára kidolgozott Battlefront II videojátékkal, hiszen most az események puszta követése helyett a játékosok beleszólhatnak a végkifejlet alakításába.

 

Azt sem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy az Battlefront II minden utólag megjelenő kiegészítője ingyenes lesz mindazoknak, akik megvásárolják a játékot. A Konzolok Szervize webáruházban az előrendelés megjelenés előtt megejthető, ezért akik elsőként szeretnék otthon kipróbálni a játékot, tegyék meg már most ezt a lépést. Az említett webáruházban 16.890 forinttól megvásárolható a játék és ezért a pénzért már ki is szállítja a videojátékot méghozzá a megjelenés napján.


Posting your comment...

Szólj hozzá


E-mail értesítés, ha válasz érkezik

https://www.eu2004.hu/wp-content/themes/press