2014 aug 12, Kategória: Munka, 2 441 Megtekintés

Neves ügyvédi iroda gyakornokot keres


Neves ügyvédi iroda gyakornokot keres

Napjainkban a jogi egyetemekről kikerülők közül sokan nehezen helyezkednek el, aminek egyik oka, hogy nem megfelelő helyen keresgélnek. Szakemberként érdemes olyan irodát választani már gyakornoki állásra is, amely a szakterület leginkább elismertjei közé tartozik. Erre nyílik most lehetőségük azoknak, akik a jog terén képzelik el jövőjüket, és ehhez profiktól sajátítanák el a szakma és a gyakorlati jogalkalmazás minden lényeges elemét.

A telekommunikációs témában jártas Lakatos, Köves és Társai Ügyvédi Iroda gyakornokot keres, aki felé a követelményeket igen magasra teszi. Nem véletlen, ugyanis az iroda kimagasló színvonalú szolgáltatást nyújt, és szakembereitől is a maximumot követeli meg, legyen szó akár az ingatlanjogról, akár a már említett telekommunikációról, vagy éppen vitarendezésről.

A gyakornoki állás teljes embert kíván, de a tanulás, a megálmodott karrier felé vezető út elindulhat akár a nagyhírű, jelentős ügyekben is közreműködő Lakatos, Köves és Társai Ügyvédi Irodánál is. Szakemberei egyébként kiemelt területként kezelik munkájuk során a befektetésvédelmet, a fogyasztóvédelmi jogot, vagy éppen a pereskedés kapcsán felmerülő ügyeket.

Gyakornoki állás iránt érdeklődve érdemes egy pillantást vetnie az iroda állásajánlatára, melyből jól látható, hogy magas követelményeknek kell eleget tennie annak a szerencsésnek, aki az iroda munkatársai mellett tevékenykedhet, és szerezhet olyan gyakorlatot, amelyet a későbbiekben saját karrierje alakítására fordíthat.


Posting your comment...

Szólj hozzá


E-mail értesítés, ha válasz érkezik

https://www.eu2004.hu/wp-content/themes/press