2019 nov 01, Kategória: Szépség, 1 085 Megtekintés

Nem csak a hajvágásról szól egy barber fodrászat


barber fodrászatoknál az ideális frizura és szakáll kombinációk létrehozása áll középpontban. A weboldalon keresztül pillanatok alatt le lehet foglalni a megfelelő időpontot és így várakozás nélkül vehetjük igénybe a barber fodrászat szolgáltatásait. A weboldalon elérhető a fodrászat telefonszáma is, így akár azon keresztül is lehet érdeklődni a szolgáltatásokról, a szabad időpontokról. A barber fodrászatban minden vendég a legmenőbb haj- és szakáll kombókat kérheti és itt igény esetén a szakállfestésről is gondoskodnak. A szalonban profi kezek foglalkoznak a vendégekkel, így innen csak megelégedetten lehet távozni. A szalonban a vendégek hideg kézműves sört kapnak, amelyet bármikor elfogyaszthatnak.

Az Andrássy út és a Rózsa utca sarkán megtalálható szalonba egyre többen járnak, így érdemes időben lefoglalni a szabad időpontok bármelyikét. Sokszor a környező irodaházakból ebédidőben érkeznek a vendégek, hiszen itt a minőségi szolgáltatás mellett a gyors kiszolgálás is elérhető. Az Oktogontól mintegy 7 perces sétára elhelyezkedő szalon nagyon könnyen megközelíthető. A szépen berendezett szalonban minden a vendégek kényelmét szolgálja. A szalonba csak előre egyeztetett időpontba érdemes megérkezni. A szalon enteriőrje is úgy lett kialakítva, hogy a férfiak igazán otthonosan érezzék magukat. Amennyiben van egy apróbb csúszás, úgy a várakozást kényelmes kanapékba tölthetik el a vendégek kézműves sört kortyolgatva. Emellett természetesen kávét is rendelhetünk, ha úgy érezzük, hogy a kora reggeli érkezést ezzel még megkoronázhatjuk.

A szalon tulajdonosának nagyon fontos, hogy a vendégek jól érezzék magukat.  A szalon kialakításakor mindent megtettek annak érdekében, hogy otthonos és meghitt környezetet teremtsenek a férfi vendégeknek. A szalonban nem spórolnak a felhasznált anyagokon és a hajmosás mellett kellemes fejmasszázzsal is megörvendeztetik a kuncsaftokat. A masszázs után pár perc alatt meg lehet beszélni a kollégákkal, hogy milyen elképzelésünk van az új frizurával kapcsolatban és természetesen ehhez a megfelelő szakáll vágás is elkészülhet. A hajvágást géppel és ollóval végzik és a borotválást pedig pengével. Itt minden a vendégek ízlésének megfelelően történik.


Posting your comment...

Szólj hozzá


E-mail értesítés, ha válasz érkezik

https://www.eu2004.hu/wp-content/themes/press