2019 jún 28, Kategória: Szépség, 1 157 Megtekintés

Mit kell tudni egy szolárium gép bérlése előtt?


hollandimpex.hu linkre kattintva minden szükséges információt megkaphat a szolárium gépek bérléséről. Magyarországon kiemelkedő színvonalú szolgáltatást biztosít a Hollandimpex, hiszen értékesítéssel, szervizeléssel és még szolárium csövek forgalmazásával is segíti ügyfeleit. Már nem szükséges több helyről beszerezni az üzemeltetéshez szükséges alkatrészeket, hiszen a cég mindenben az ügyfelek segítségére van. A szoláriumozáshoz itt mindent egy helyen meg lehet találni, így az alkatrészek gyorsan pótolhatók és igen modern berendezéseket is kínálnak.

 

Fekvő és használt gépeket is forgalmaznak. A használt gépek minden esetben felújításon esnek át, így azt a vásárlóknak kifogástalan állapotban adják át. A gépeket ilyenkor teljesen új csövekkel szerelik fel és emellett még gépeket is gyártanak. A Solar Cabin álló szolárium gyártásával és forgalmazásával is foglalkoznak. Szolárium cső tekintetében is igen széles a termékkínálat. Sexy Cacao, Coffee Love, CollaTan, TWIST, valamint Superbronz csövekeinket is beszerezhetjük. A legjobb ár-érték arányt a Light-Tech együttműködésüknek köszönhetően tudják megvalósítani. A lámpákat szinte minden szoláriumhoz tudják biztosítani. Szervizelési szolgáltatásukat az ország egész területén biztosítják, így teljesen mindegy, hogy hol nyitunk szoláriumot, a Hollandimpex biztosan segítségünkre lesz. Minden termékre garanciát vállalnak és weboldalukon folyamatosan támogató információkkal látják el a vásárlókat.

 

A weboldalon praktikus videót is találhatunk, amelyben segítik a szoláriumnyitást. Szolárium stúdió nyitása előtt kiemelkedő fontosságú, hogy a helyiség paraméterei megfelelőek legyen, így a szellőztetése és az elektromos kiépítettsége lehetővé tegye a szoláriumok zavartalan működését. A vállalt munkatársai kérés esetén a helyszínre érkeznek és felmérik a lehetséges helyszínt, hogy alkalmas-e a szolárium stúdió működtetésére. Fontos azonban előre tudni és felmérni, hogy a helyszín várható vendégköre rentábilissá teszi-e a vállalkozást és nyitás előtt érdemes tájékozódni a konkurencia szolárium gépeinek számáról, valamint azok teljesítményéről. A konkurencia gépeinek teljesítményét mindenképpen érdemes felülmúlni, hiszen a leendő vendégkörünket ez fogja garantálni. Ha a használt gépek mellett döntünk, akkor azokra a Hollandimpex teljeskörű garanciát is vállal, így kisebb beruházási költséggel induló cégeknek is segíteni tudnak.

 

 


Posting your comment...

Szólj hozzá


E-mail értesítés, ha válasz érkezik

https://www.eu2004.hu/wp-content/themes/press