2019 feb 20, Kategória: Üzlet, 1 173 Megtekintés

Milyen légpárnás boríték méretek vannak?


A postai kézbesítés során a levél, csomag súlya döntő. Ha a küldemény két centiméternél vastagabb, akkor már nem lehet hagyományos levélként feladni. Itt kerülnek képbe a légpárnás borítékok, amelyek megfelelő védelmet biztosítanak a nagyobb dokumentumcsomagnak, vagy akár az apró tárgyaknak, amiket szeretnénk biztonságosan becsomagolni. Természetesen korántsem mindegy, hogy milyen méretet választunk, hiszen ezen az abban elhelyezni kívánt biztonsága és sérülésmentessége múlhat.

 

Alapvetően tízféle méretben elérhetően napjainkban a légpárnás borítékok. Nagy előnyük, hogy tényleges súlyuk tulajdonképpen alig van, tehát nem nyomja rá a kézbesítés díjára számottevően mindez a bélyegét. A légpárnás boríték kívülről kraft papírból áll, belülről pedig a jól ismert légpárnás fólia helyezkedik el. Ezen az oldalon megnézheti, hogy hány különböző méretben lehet kapni légpárnás borítékokat. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a biztonság érdekében gyakran esik a választás ezekre a borítékokra, hiszen számos olyan helyzet adódik, amikor csomagfeladás még nem indokolt a méretnél fogva, de mégis extra védelemre és vízállóságra van szükség a kézbesítés során.

 

A megbízható csomagolás egyébként nem csak postai kézbesítés alkalmával jön jól. A céges tevékenységi körbe passzolva a termékek csomagolása, dobozolása során éppen úgy lényeges a megfelelő alapanyagok választása, mint akkor, ha webáruházak termékkiküldése a cél. Sokan választják a futárcégek kínálta lehetőségeket, ám ekkor is kiemelt jelentőséggel bír a dobozban elhelyezett termék jellegének megfelelő csomagolás. A csomagoló dobozok mellé természetesen nélkülözhetetlenek a ragasztószalagok, amelyek a tökéletes lezárásról gondoskodnak.

 

A csomagolás minőségére nem pusztán a korrekt feladás, hanem bizony a sérülékenység miatt is érdemes kiemelt figyelmet fordítani. Akár a webáruház sikere is múlhat azon, hogy mennyire megbízható csomagolásban érkeznek a vásárlók által rendelt termékek. Darabárra visszaszámolva a különféle csomagolóanyagok nem képviselnek megfizethetetlen árkategóriát. A nagy kiszerelésű csomagolók és borítékok hosszú időn keresztül lehetővé teszik a korrekt csomagolást. Legyen szó akár saját webáruházának üzemeléséről, ipari méretekben történő csomagolásról, apró alkatrészek egyszerű összepakolásáról, vagy akár a háztartások igényeiről, érdemes az online rendelés kényelmét kihasználni.

 


Posting your comment...

Szólj hozzá


E-mail értesítés, ha válasz érkezik

https://www.eu2004.hu/wp-content/themes/press