2018 ápr 04, Kategória: Szépség, 1 733 Megtekintés

Miért ne lehetne egy nő is borbély?


Miért ne lehetne egy nő is borbély?

Ma már nem lehet meglepődni azon sem, ha egy női borbély az, aki a szükséges alakításokat elvégzi szakállunkon, hajunkon. Hajvágás, szakállfestés, szakállvágás mind szerepel a szolgáltatások között amit a A76 borbély szalon kínál. A szalon hatalmas előnye, hogy akár online is lehet időpontot egyeztetni így akár hétvégén is intézhetjük az időpont egyeztetéseket. Nem szükséges telefonálni, várakozni, hiszen szinte azonnal kaphatunk időpontot. A 6. kerületben az Oktogontól 7 percre megtalálható borbély szalon könnyedén elérhető akár tömegközlekedéssel, akár gépkocsival.

A modern frizura és szakáll vágással a szakképzett borbély hölgyek 1 óra alatt végeznek, így akár munkaidőben is ki lehet szaladni az igazítások elvégzésére. Tökéletes átmenetek, minőségi munka az, amit itt kaphatunk. A belvárosi szalonban nap, mint nap sok férfi megfordul, hiszen tökéletes munkát végeznek a hölgyek a fejformához tökéletesen illeszkedő hajvágásokkal. Csak tökéletesen elvégzett munka után engedik haza a vendégeket, hiszen mielőbb visszavárják őket.

A versenyeken is inspirálódó borbélyok tapasztalattal rendelkeznek a férfi hajvágásoknál, hiszen nap, mint nap, számtalan férfi tér be a szalonba. Az elmúlt években megszerzett tudás és a versenyeken megszerzett tapasztalat összeadódik és így lehetséges az, hogy tökéletes munkát adjanak ki a kezükből. Az elérhető szolgáltatások széles palettája áll a vendégek rendelkezésére. Gyantázás, hajvágás, gépi hajvágás, gyermek hajvágás, szakáll igazítás, szakáll festés is elérhető a borbély szalonban. Ide érdemes elhozni a kislegényeket is, hiszen minél előbb bevezetik őket a szalonok világába, annál jobban hozzászoknak a havonta esedékes hajvágásokhoz. A borbély hölgyek végtelen türelemmel kezelik még a legapróbbakat is, így biztosak lehetünk abban, hogy nem távoznak rossz élményekkel a szalonból, sőt vissza szeretnének majd térni ide. Érdemes még ma lefoglalni a még szabad időpontokat, hiszen Budapesten egyre több férfi választja az A76 borbélyszalont.

 


Posting your comment...

Szólj hozzá


E-mail értesítés, ha válasz érkezik

https://www.eu2004.hu/wp-content/themes/press