2014 aug 02, Kategória: Egészség, 2 169 Megtekintés

Méregtelenítés és tudatos fogyás


Méregtelenítés és tudatos fogyás

Felesleges kilókkal küzd, és úgy érzi, soha nem nyerhet? Kipróbált már sokféle diétát, de egyik sem váltotta be a hozzájuk fűzött reményeket? Mielőtt végleg feladná, válassza az életminőség javítását egy egészen egyszerű módszerrel! A méregtelenítés és fogyás olyan egymással szorosan összefüggő fogalmak, melyek fontosságáról már kezdünk elfeledkezni, hiszen a fogyókúrás csodaszerek és a trendi sztárdiéták között keresük legtöbbször a megoldást a túlsúlyra.

A hétköznapi ember mindennapjaira igaz az, hogy rengeteg stressz éri munkájából, sőt néha magánéletéből kifolyólag. Ennek szervezetre gyakorolt hatását nem hogy nem ellensúlyozzuk, de bizony gyakran egészségtelen táplálkozással, rendszertelen életmóddal és a mozgás elhanyagolásával csak súlyosbítjuk a helyzetet. Csak kevesen vannak, akik elegendő folyadékot fogyasztanak a nap folyamán, pedig ez nélkülözhetetlen ahhoz, hogy a méregtelenítés és fogyás beinduljon. 

Nem csak a tikkasztó nyári napokon fontos, hogy elegendő folyadékot igyon, hanem az év bármely időszakában.  Hogy miért van erre szükség? Egy felnőtt ember szervezetének körülbelül 50-60 százalékát víz alkotja. A kiszáradás súlyos tünetekkel is járhat, arról nem is beszélve, hogy az ilyen rossz állapotban levő szervezet nem csak hajlamos az elhízásra, de a méregtelenítés és a fogyás is lehetetlenné válik.

Akár természetes összetevőket tartalmazó készítményekkel, gyógyteákkal is elősegítheti a méreganyagok távozását, de a rendszeres sport is aktívan hozzájárul ahhoz, hogy mindennapjai egészségesebben teljenek.


Posting your comment...

Szólj hozzá


E-mail értesítés, ha válasz érkezik

https://www.eu2004.hu/wp-content/themes/press