2012 okt 16, Kategória: Szépség, 2 197 Megtekintés

Méregtelenítés, a makulátlan bőr titka


Méregtelenítés, a makulátlan bőr titka

Ki ne álmodna gyönyörű, ápolt és tiszta bőrről, mely akkor is sugárzik, ha nem kenjük tele mindenféle alapozókkal? A szépség egyik alapvető követelménye, hogy bőrünk a lehető legjobb állapotban legyen. Mint tudjuk, külsőnkre nagymértékben hatással van az elfogyasztott táplálék, a folyadékfogyasztás, az egészséges életmód és a mozgás.

Apropó, egészséges életmód! Táplálékainkkal rengeteg méreganyagot is beviszünk szervezetünkbe, melytől időről-időre érdemes megszabadulnunk, különben könnyen előfordulhat, hogy nem csak bőrünk állapotán látszik majd meg a méregtelenítés hiánya, hanem szervi megbetegedéssel is számolnunk kell esetleg. De hogyan is történjen ez a folyamat? Valóban érdemes akár több napig tartó léböjt kúrát tartani, vagy elég, ha minden nap odafigyelünk arra, mit fogyasztunk folyadékként, s a méregtelenítés így életmódunk részét képezi majd?

Aki jól bírja a szilárd táplálék hiányát, annak mindenképpen javasolt a léböjt, akár hetente egy nap. Ha nem csupán olyan gyógyteákban gondolkodunk a méregtelenítés kapcsán, mint a zöld tea, vagy a szűz tea, akkor zöldségekből remek turmixok készíthetőek, melyek rosttartalmuknál fogva kitűnően átpucolják a bélrendszert, ezzel megszüntetve a kellemetlen puffadást is.

Nagyon fontos azonban, hogy odafigyeljen az egészséges mérték betartására. Miként a fogyás sem érhető el koplalással, úgy a méregtelenítés során távozott, hasznos anyagok pótlása is rendkívül fontos a bőr egészségének megtartása érdekében. Ezek hiányában ugyanis szintén bőrproblémákkal kell szembesülnünk.


Posting your comment...

Szólj hozzá


E-mail értesítés, ha válasz érkezik

https://www.eu2004.hu/wp-content/themes/press