2014 Már 02, Kategória: Szépség, 2 457 Megtekintés

Menyasszonyi ruha divat 2014 – mik a trendek?


Menyasszonyi ruha divat 2014 – mik a trendek?

Az esküvői ruha divat 2014-ben egy letisztult, nagyobb változás előtt áll, amiben az élénk színek, kiegészítők megjelenése az egyik leglátványosabb elem.

A habos, nagy romantikus ruhák – amik az elmúlt évek esküvőit uralták – egy picit vesztettek a népszerűségükből, bár így is sok menyasszonyi álomruha fog az idén is gazdára lelni, különösen a romantikusabb hölgyek és a látványos, nagy lakodalmat kedvelők körében. A „nagyruhák” egyre merészebb kivágásokkal készülnek, amit a templomi esküvőkön fátylakkal és vállkendőkkel, keppekkel kiegészítve viselhetünk.

Hangsúlyos menyasszonyi ruha kiegészítők

2014. menyasszonyi ruha újdonsága hogy az egyszerűbb, de rafinált, kissé az ötvenes-hatvanas éveket idéző retró fazonok mellett az, hogy az élénk színű virágcsokorral harmonizálnak a menyasszonyi kiegészítők. Idén készüljünk fel a fehér ruhákhoz viselendő királykék, pink, piros szalagokra, cipőkre, netán a merészebb hölgyeknek a színben illő hosszúszárú menyasszonyi kesztyűkre.

Menyasszonyi ékszereink is ehhez illenek, az örökdivatú gyöngyöt az élénk színes, csillogó kövek fogják váltani ebben a stílusban, sőt, hangsúlyossá is válhatnak egy egyszerű fazon mellett.

A választott szín nem csak a menyasszonyi ruhán jelenik meg, hanem a csokor, az esküvői meghívó, sőt az esküvői dekoráció is azonos színben tartható.

Ragyogó sztáros menyasszonyi stílus

A másik nagy esküvői ruhaújdonság a csillámló, estélyi fazonokat idéző Glamour style, amit ma már elérhető áron be tudnak szerezni, hála a távolkeleti tervezők kedvezőbb árainak. Egy nagy divatház menyasszonyi kollekciójának másolata szinte mindenki számára elérhető. A csillogó aranyfényű, vagy metálos anyagok szintén nagy népszerűségre tesznek szert, de itt fontos a mértékletesség, egy csillogó alaphoz egyszerű fazont és minimális ékszert válasszunk.

Esküvői ruha teltebb alakra

Újdonság még, hogy a vonalakra szorosan simuló esküvői ruhák mellett az „A vonalú” menyasszonyi ruhák is hódítanak, amik nem hangsúlyozzák annyira a derék és a csípő vonalát, viszont gyönyörű első és hátsó dekoltázsukkal emelik királynőivé az alakot. Idén gyönyörű ruhákban lehet kimondani a boldogító igent, és őszintén kívánjuk, hogy az öröm egy életen át kitartson.


Posting your comment...

Szólj hozzá


E-mail értesítés, ha válasz érkezik

https://www.eu2004.hu/wp-content/themes/press