2017 okt 03, Kategória: Szépség, 1 945 Megtekintés

Mellnagyobbítás előtte-utána, mire lehet számítani? Nem, nem mutatunk képeket!


Mellnagyobbítás előtte-utána, mire lehet számítani? Nem, nem mutatunk képeket!

Elégedetlen kebleivel? Szeretne nagyobb, formásabb vagy éppen feszesebb mellekkel rendelkezni? Kevés olyan nő van, aki maximálisan elégedett a természet adományaival, s ez sajnos akár az önbecsülésre és a magánéletre is rányomhatja bélyegét. Az orvostudomány által elért eredményeknek köszönhetően azonban lehetőségünk van arra, hogy a természetes formákat átalakítsuk, ezzel megteremtve a régóta vágyott kebleket. A mellnagyobbítás kétségtelenül a leggyakrabban keresett plasztikai beavatkozás, mely ma már kifogástalan alapanyagokkal zajlik, rutin műtét keretein belül.

 

Magánklinikák sokasága között válogathatunk Budapesten és vidéki nagyvárosainkban. Dr Falus azt javasolja az érdeklődőknek, hogy soha ne kizárólag az ár alapján tegyék le a voksot egyik vagy másik klinika mellett, hiszen korántsem mindegy, hogy milyen szolgáltatást kapunk ezért, és mennyire jó kezekben tudhatjuk magunkat. S hogy mire számíthatunk a mellnagyobbítás előtt? A választott orvossal való konzultáció során egyeztethetjük elképzeléseinket, kiválaszthatjuk azt a típusú implantátumot, mely méretét és formáját illetően is megfelel igényeinknek. Természetesen a műtét előtt néhány vizsgálat is vár ránk, majd a nagy napon végre valóra válhatnak álmaink a nőiesség szimbólumainak számító keblekkel kapcsolatban.

 

A beavatkozást követően legalább egy éjszakát még a klinikán kell majd töltenünk, és speciális melltartó viseléséről is gondoskodnunk kell az elkövetkező hetekben. A fizikai aktivitás és az autóvezetés kerülése mellett antibiotikumot is kell majd egy ideig szedni megelőzési céllal. Érdemes életvitelünket a felépülés heteiben úgy tervezni, hogy minél több időt tudjunk a pihenésre szentelni. Mivel rendszerint felszívódó varratokat használnak a szakemberek, így a varratszedést ugyan elkerülhetjük, de az orvosi ellenőrzése mindenképpen figyelni kell majd.

 

A mellplasztikát követően lassan elmúlik majd a feszítő érzés és hozzászokunk új, teltebb formáinkhoz. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a műtéten átesettek nem csak elégedettebbek lesznek kebleikkel, de mindez magabiztosságukon is meglátszik. Napjainkban legyen szó akár a munkahelyi teljesítményről, a karrier építéséről, akár a magánéletben megéltekről, korántsem mindegy, mennyire vagyunk elégedettek a tükörben látott képpel. Míg testalkatunkon életmódváltással alakíthatunk, addig a mellek méretén, formáján csak a plasztikai beavatkozás segíthet. Érdemes egy esélyt adni az évente több ezer nő által választott megoldásnak.

 


Posting your comment...

Szólj hozzá


E-mail értesítés, ha válasz érkezik

https://www.eu2004.hu/wp-content/themes/press