2012 nov 02, Kategória: Otthon, 1 991 Megtekintés

Meleg otthon a hideg hónapokban is


Meleg otthon a hideg hónapokban is

A mínuszok közeledtével természetes, hogy bekapcsoljuk a fűtést, s így otthonunk falaki között megfelelő lesz a hőmérséklet. Ezen kívül azonban egy sor más tényező is szerepet játszik abban, hogy mennyire érezzük melegnek a hőmérsékleti viszonyokon túl is lakásunkat. Természetesen az elsődleges szempont az, hogy ne fagyoskodjunk, ehhez célszerű a fűtési rendszer folyamatos korszerűsítése és a nyílászárók cseréje, vagy azok felújítása. Ellenkező esetben súlyos tízezreket dobunk ki szó szerint az ablakon.

A meleg otthon kifejezés azonban jóval többet takar ennél. Biztosan mindannyian éreztük már azt, hogy belépve egy-egy ismerőshöz, baráthoz, olyan atmoszféra fogadott bennünket, ahol egyből otthon éreztük magunkat. Nem kell ehhez méregdrága bútorokra és berendezési tárgyakra költeni a minden szempontból meleg otthon kialakításához, hiszen jóval többről van szó ebben az esetben, mint egy több százezres bevásárlótúráról valamelyik áruházban.

A lakástextíliák ízléses megválasztása, a lakók személyiségét tökéletesen kifejező dísztárgyak, képek olyan egységes harmóniát képesek sugallni, mely még egy idegen számára is a meleg otthon képét és érzetét kelti.

Az interneten böngészve számos lakberendezési ötleteket népszerűsítő weboldalra bukkanhatunk, ahol olyan egészen hétköznapi tárgyak kreatív és nagyon látványos újrahasznosításáról is olvashatunk, mint például a parafadugók. Összegyűjtögetve őket pedig igazán egyedi díszítőelemeket és hasznos funkcióval rendelkező tárgyakat készíthetünk belőlük, felidézve közben azokat a borozgatásokat, melyek hozzájárultak gyűjteményünk gyarapodásához.


Posting your comment...

Szólj hozzá


E-mail értesítés, ha válasz érkezik

https://www.eu2004.hu/wp-content/themes/press