2015 dec 30, Kategória: Otthon, 3 417 Megtekintés

Megpróbáltuk kideríteni hogy mennyibe kerül a redőny. Kapaszkodjon meg!


Megpróbáltuk kideríteni hogy mennyibe kerül a redőny. Kapaszkodjon meg!

Lakásfelújítás során gyakran esik a választás a redőny kínálta előnyökre. Az árnyékolástechnikai eszköz rendkívül sokféle változatban kapható, ám az árak szempontjából korántsem mindegy, hogy milyen típus mellett tesszük le a voksot. A felszerelés iránt érdeklődve természetes, hogy szeretnénk tudni, milyen költségekkel számolhatunk, hiszen manapság ez korántsem elhanyagolható szempont. Fontos tisztában lenni azzal, hogy a redőny árak kiszámítása nem könnyű. Függ a mérettől (négyzetméterben), anyagtól (fa, alumínium, műanyag), típustól (többféle márka) és a kiegészítőktől. Dönthetünk úgy is, hogy szúnyoghálóval egybeépíthető változatot szereltetünk fel, ezzel a tavasztól őszig tartó időszakban a kis betolakodóktól is megvédhetjük otthonunkat.

A tapasztalatok azt mutatják, hogy legtöbben minél olcsóbban szeretnék megúszni az árnyékolástechnikai eszköz megvásárlását és felszereltetését. A szakemberek egyértelműen azon az állásponton vannak, hogy megéri inkább kicsit többet költeni, hiszen így garantáltan időtálló minőséget lehet kapni. Ha az Ön számára elsődleges a kényelem, akkor dönthet motoros redőnyök mellett is, bár tény, hogy ezek esetében kissé mélyebben kell majd a pénztárcájába nyúlnia. Ez a megoldás főként a nagyméretű redőnyök esetében ajánlottak, melyeknek mozgatása kézi erővel nem egyszerű, de természetesen a normál méretű ablakok esetében is mód van a motoros működtetésre.

A redőny kínálta előnyöket nem csak nyáron lehet remekül kihasználni, de a hidegebb hónapokban is. Míg a tikkasztó melegben a hőséget rekeszthetjük otthonunkon kívül a redőnyök használatával, addig az ősztől tavaszig terjedő időszakban kiváló hőszigetelő jellemzőiket bizonyítják ezek az eszközök. A leengedett redőnynek köszönhetően kevesebb fűtéssel érhető el este és éjszaka a kellemes belső mikroklíma.

A redőny árak között keresgélve érdemes arra is odafigyelni, hogy tartalmazzák-e azok a beszerelés költségeit. Mivel ezt a feladatot mindenképpen ajánlott szakemberekre bízni, így nem elhanyagolható szempont, kell-e még külön munkadíjat is fizetni, vagy a megadott árak tartalmazzák-e azt. A kétségtelenül legnépszerűbb árnyékolástechnikai eszköz egyaránt remek választásnak bizonyul a téli és a nyári hónapokban. Minőségi darabok beszereltetésével hosszú évekre megoldhatja az árnyékolást otthona minden helyiségében. 


Posting your comment...

Szólj hozzá


E-mail értesítés, ha válasz érkezik

https://www.eu2004.hu/wp-content/themes/press