2014 feb 10, Kategória: Cég, 2 434 Megtekintés

Leginkább szabályozott iparágak: telekommunikáció, média és az energiaszektor


Leginkább szabályozott iparágak: telekommunikáció, média és az energiaszektor

A jogszabályok ismerete, a tevékenységünk során azoknak történő megfelelés kérdései mellett nem mehetünk el napjainkban. Mindegy, hogy magánszemélyként szeretne vitás jogi ügyeinek a végére járni, vagy a cégével kapcsolatos adójogi vonatkozású helyzetekben van szüksége segítségre, irodánk nagy tapasztalattal áll rendelkezésére.

Az egyes iparágakat érintő szabályozás területén munkatársaink több éves gyakorlattal, és a témában történő elmélyült munkálkodással szerezték meg azt az ismeretanyagot, melyet az Ön szolgálatába állítanak. A telekommunikáció manapság olyan széles jogi anyagot ölel fel, melynek terén a szakértelem elengedhetetlen – ez a terület igényel leginkább jogi tanácsadást, de hasonlóképpen szabályozott a média és az energiaszektor is. Mindegy, mely iparágban tevékenykedik, ha hozzáértő jogászra van szüksége, a Lakatos Köves Ügyvédi Iroda remek választásnak bizonyul.

A folyamatosan változó jogi háttéranyag ismerete, és nyomon követése is az alapja annak, hogy ügyfeleinknek mindig a legjobb megoldásokat tudjuk javasolni az egyes vitás ügyekben. A fogyasztóvédelem, a befektetési jog éppen úgy gyakorlatot igényel, mint a társasági jog területe.

Munkajogi kérdésekben is állunk az érdeklődők rendelkezésére, de a manapság egyre több kérdést felvető szellemi tulajdon joga is mind inkább keresettnek bizonyul- főként a világháló lehetőségeit szem előtt tartva. Igényes munkavégzés, gyakorlatias megoldások, húsz év tapasztalata és gyors, lényegre törő elemzések – ezt kínálja a Lakatos Köves Ügyvédi Iroda.


1 Comments

2014-08-12 12:51

Neves ügyvédi iroda gyakornokot keres | magyarországi és európai hírek

[…] A telekommunikációs témában jártas Lakatos, Köves és Társai Ügyvédi Iroda gyakornokot keres, aki felé a követelményeket igen magasra teszi. Nem véletlen, ugyanis az iroda kimagasló színvonalú szolgáltatást nyújt, és szakembereitől is a maximumot követeli meg, legyen szó akár az ingatlanjogról, akár a már említett telekommunikációról, vagy éppen vitarendezésről. […]

Posting your comment...

Szólj hozzá


E-mail értesítés, ha válasz érkezik

https://www.eu2004.hu/wp-content/themes/press