2013 Már 22, Kategória: Tech, 2 282 Megtekintés

LED zseblámpa – hogyan működik?


Talán sokan idejét múlt eszköznek tartják a zseblámpát és úgy érzik csak egy felesleges kacat, aminek a fiók mélyén van a helye. Hiszen szükség idején olyan halvány a fénye – már ha még nem égett ki az izzó -, hogy szinte használhatatlan, az elem gyorsan lemerül benne, ráadásul fogása sem tökéletes. Felesleges rá pénzt költeni, hiszen úgysem lehet igazán kihasználni. Nos, ha ezt Ön is így gondolja, akkor ismerkedjen meg a led zseblámpával és máris új megvilágításban látja ezt a praktikus és sokoldalú eszközt. A led zseblámpa a led világítási technológia valamennyi előnyével rendelkezik, mint nagy fényerő, hosszú élettartam és rendkívüli energiatakarékosság.

Azt már tudjuk, hogy a zseblámpákról is elmondhatjuk, hogy nem a méret a lényeg. Különösen igaz ez a led zseblámpákra. Már a legkisebb méretű led zseblámpa is rendkívül nagy fényerővel rendelkezik. Különösen igaz ez a népszerű Cree leddel ellátott led zseblámpára. Összehasonlításként talán elég annyit mondani, hogy a hagyományos izzószálas “lapos elemes” zseblámpa fényereje megközelítőleg 7 lux, úgy a legkisebb led zseblámpa fényereje is eléri a 450 luxot.

A led technológia fő előnye az energiatakarékosság. Led lámpa használata akár 80%-os spórolást is jelenthet. De mire is jó ez egy zseblámpa esetében? A kis fogyasztásnak köszönhetően a led zseblámpa egy elemmel, vagy az akkumulátor egyszeri töltésével, sokkal hosszabb ideig képes világítani, mint hagyományos társai.

Az alumínium ötvözetből készült, könnyű, kiváló fogású, kézbe simuló led zseblámpák por-, víz- és ütésállóak. De nemcsak a külső ház strapabíró, hanem maga a fényt adó led is, ami kiemelkedően magas üzemórát képes világítani. Biztosítva így Önt arról, hogy a led zseblámpa rendszeres, napi használat esetén is több mint 10 évig változatlan minőségben segítse. A led zseblámpa fénye fókuszálható, vagy akár a különböző helyzethez, igényhez igazodva több világítási módra is képes, mint fél- vagy negyed fény, villogás, SOS jelzés.

A led zseblámpa megbízható segítség a nehéz helyzetekben. Bizton számíthat rá túrázás, vadászat, horgászat közben, ha rendőrként, tűzoltóként vagy biztonsági őrként dolgozik, ha otthonában áramszünet van, ha autój lerobban, vagy netán ha paplan alatt szeret olvasni.


Posting your comment...

Szólj hozzá


E-mail értesítés, ha válasz érkezik

https://www.eu2004.hu/wp-content/themes/press