2012 okt 11, Kategória: Otthon, 2 057 Megtekintés

Lakberendezési tippek olcsón


Lakberendezési tippek olcsón

Ki ne szeretne a fárasztó napi robot végeztével egy rendezett, barátságos, hangulatos és főként nyugalmat árasztó otthonban megpihenni? Persze mindazért tenni kell, hogy lakásunk, házunk olyan küllemmel legyen felruházva, amitől elégedettség tölti el az embert. Igaz, ami igaz, az ára mindennek megvan a mai világban, és nem mindegy, hogy mennyibe kerül otthonunk megújítása. De ne hagyja az anyagiak miatt elkedvetleníteni magát!

Ha ki van éhezve a változásra, úgy érzi, hogy már megőrjíti, hogy napról napra minden ugyan úgy néz ki már hosszú ideje környezetében, akkor itt van Önnek pár praktikus ötlet, amelyek megvalósításához nem kell a nem létező megtakarításaihoz hozzányúlnia!

Szánjon egy kis időt otthona újragondolására! Üljön le kedvenc foteljébe, és álmodja meg egyszerűen a bútorainak átrendezésével, vagy a szobák felcserélésével azt az új színt, amely változatosságot csempész a szürke hétköznapokba. A lakás hangulatának megváltoztatásához néha elegendő, hogy néhány bútordarabot áthelyezzünk, vagy, ha nem ijedünk meg a nagyobb feladatoktól, akár szobákat is fel lehet cserélni. Természetesen ehhez a család beleegyezése is szükséges.

Akár új tereket, zugokat is kialakíthatunk olyan egyszerű, de ötletes megoldásokkal, mint a vidám függönyök, melyeket olcsón beszerezhetünk kilós méteráruboltban. Ügyes kezű gyermekkel megáldva pedig akár saját készítésű, az évszaknak megfelelő hangulatú díszekkel is feldobhatjuk otthonunk összképét. A lényeget viszont soha ne tévesszük szem elő,l nem másoknak, hanem maguknak csinosítsuk otthonunkat, a kényelmet megőrizve. Így érvényesülhet a mondás: “Az én házam, az én váram!”.


Posting your comment...

Szólj hozzá


E-mail értesítés, ha válasz érkezik

https://www.eu2004.hu/wp-content/themes/press