2021 dec 06, Kategória: Otthon, Szépség, 1 225 Megtekintés

Kismama farmer vásárlási tanácsok: milyet érdemes választani?


Kismama farmer vásárlási tanácsok: milyet érdemes választani?

A farmernadrág soha nem megy ki a divatból. Az általa nyújtott kényelemről a legtöbben akkor sem szívesen mondunk le, ha a babavárás időszakáról van szó. Előbb vagy utóbb azonban biztos, hogy a korábban használt farmerok kicsinek bizonyulnak majd. Hogy ez kinél mikor érkezik el, az igen változó lehet. A kismama nadrágok beszerzése mellett viszont senki nem mehet el. Bár viselhetsz ruhákat, leggingseket, de igen nehéz lenne a 9 hónapot a megfelelő farmer nélkül végigvinni. A jó hír az, hogy nem is szükséges.

Sokaknak segített már a B.Boom kismama farmer webáruház útmutatója. De mégis mi alapján válasszunk farmert, ha a régi méretek már nem érvényesek? Mennyivel nagyobb kismama farmer mellett érdemes letenni a voksot? Az egyre növekvő pocak igencsak megnehezítheti a helyzetet, hiszen ilyenkor a kényelem és a megfelelő hőtartás egyaránt kiemelt jelentőséggel bír. A méretválasztás során a csípő és a nadrág szárhossza a lényeges. Nem érdemes sokkal nagyobbat választani, mint amekkora a méreted, de ugyanakkor az is fontos, hogy kényelmesen le tudj guggolni, ülni a nadrágban, és a pocak is komfortosan elférjen.

A slim farmerek nőiességéről akkor sem kell lemondanod, ha egy kis pocaklakóval osztod meg mindennapjaid. A kedvelt fazon könnyen igazodik a test változásaihoz, ráadásul az egyszínű és a koptatott farmerek is elérhetőek e népszerű típusban. Az úgynevezett straight farmerek a vádli közepétől szűkülnek, így ideális választásnak bizonyulnak a csizmaviselős időszakban. Ha lazábbra vennéd a figurát, akkor a kantáros farmerek között érdemes nézelődnöd.

Vannak olyan kismama farmerek, melyek a pocakrészen gumis betéttel rendelkeznek. Ennek köszönhetően nem kell lemondanod a farmeres megjelenésről, de ugyanakkor a komfortosság is fókuszba kerülhet az ilyen megoldásnál. A farmer és a leggings előnyeit egyesíti a jeggings, ami kifejezetten keresett, s ez a várandósság idején sincs másként. Az elasztikus ruhadarab nem csak hosszú felsőkkel, ruhákkal ideális, hanem önmagában, nadrágként funkcionálhat. Kihasználhatóságához kétség sem férhet.


Posting your comment...

Szólj hozzá


E-mail értesítés, ha válasz érkezik

https://www.eu2004.hu/wp-content/themes/press