2018 Már 24, Kategória: Otthon, 1 689 Megtekintés

Kiknek ajánlott a biztonsági ajtó használata?


Kiknek ajánlott a biztonsági ajtó használata?

Biztonságra vágyik otthonában? Fontosnak tartja, hogy értéktárgyai mindig optimális védelemben részesüljenek? Tudta, hogy a bejárati ajtó helyes megválasztásán nagyon sok múlik? Többféle biztonsági megoldás közül válogathatunk napjainkban, így a kamerás megfigyelőrendszerek és korszerű redőnyös kialakítás is nagy népszerűségnek örvendenek.  De mi a helyzet a bejárati ajtóval? Kizárólag családi házak esetében célszerű a bejáratra fokozott figyelmet fordítani? Hogyan tudhatjuk magunkat biztonságban akkor, ha panelben élünk? Bízzuk magunkat a kapucsengővel ellátott rendszerre, vagy célszerű saját otthonunk bejáratát is korszerűbbre cserélni? Cikkünkben annak igyekszünk utánajárni, hogy kiknek ajánlott elsősorban a bejárati biztonsági ajtó használata, ebben segített a Unisec cég.

 

Családi házakban nélkülözhetetlen

 

Sokan kedvelik a kertes házakat, hiszen azt a fajta szabadságot nyújtják, amelyet egy paneltől hiába is várhatnánk el. Míg a kertet hajlamosak vagyunk kevesebb védelemmel ellátni, és kutya hiányában a kerítésen keresztül egyszerűen megközelíthető a bejárati ajtó, addig ez utóbbi kapcsán korántsem mindegy, hogy milyen megoldást részesítünk előnyben. A Hisec biztonsági ajtó kiváló példa arra, hogy milyen kialakítás számít manapság igazán korszerűnek.

 

A 15+1 acéltüskés záródás már alapvetően garanciát jelent arra, hogy az ajtó beváltja a hozzá fűzött reményeket. Nem elhanyagolható persze a két darab különálló biztonsági zárbetét sem, melyek már önmagukban komoly akadály elé állítják az illetéktelen behatolókat. A fúrásvédelemmel ellátott cilinder betét és az acéllemez borítás pedig további pozitívumnak számítanak otthonunk védelmének szolgálatában. A kiemelést gátló, süllyesztett zsanérok szintén amellett szólnak, hogy a biztonsági ajtóval tehetünk a legtöbbet saját és értékeink védelmének érdekében.

 

Biztonságos otthon

 

Nem csak a gyermekek félnek a sötétben, és ha ilyen vagy olyan oknál fogva egyedül kell töltenünk az éjszakát, bizony a legkisebb zajra is hajlamosak vagyunk felébredni. A biztonság iránti igényünk alapvetően bennünk gyökeredzik, ám amennyi rablásról és betörésről hallani, nem csoda, ha tartunk a hasonló történésektől. Bár azt hihetjük, velünk sosem történhet meg, de mégis félelemmel tölt el az érzés, hogy illetéktelen behatolóval találjuk szembe magunkat a béke és a nyugalom szigetén. A biztonsági ajtó megadja azt a fajta védelmet, amelyre mindannyian vágyunk.

 

Panellakásokba is ideális

 

Vannak, akik már attól biztonságban érzik magukat, hogy társasházban élnek, és a szomszéd közvetlen közel él. Kár pedig azt gondolni, hogy ez garanciát jelent a betörésekkel szemben. Sajnos tény, hogy a panelek sincsenek biztonságban. Bár valószínűleg egy budai luxusvillában messze magasabb értékeket találhatnak a betörők, mint valamelyik panelben, de nem érdemes saját életterünket lebecsülni. Ami valaki számára túl kevésnek tűnhet, az másoknak éppen elég vonzónak ahhoz, hogy betörésre adja a fejét. Hiába a kapucsengős, zárral ellátott lépcsőház bejárati ajtó, mégis sok idegen megfordulhat az emeleteken. A biztonsági ajtó akkor is remek szolgálatot tesz, ha társasházban levő ingatlanunk számára szeretnénk optimális védelmet biztosítani. Ha sikerül kiváló minőséget választani, akkor a hő-és hangszigetelés kapcsán is tökéletesen működő nyílászáróval gazdagodhat otthonunk. Ez utóbbiak kifejezetten hasznosak lehetnek akkor, ha panelben élünk, és a külső hőszigetelésre például anyagiak miatt nincsen lehetőség.


Posting your comment...

Szólj hozzá


E-mail értesítés, ha válasz érkezik

https://www.eu2004.hu/wp-content/themes/press