2013 dec 22, Kategória: Utazás, 2 390 Megtekintés

Kikapcsolódás: ünnepi akciós utak


Kikapcsolódás: ünnepi akciós utak

Igaz, hogy közel a Karácsony, de ez nem lehet indok arra, hogy az ember otthon ülve töltse el az év még hátralevő napjait. Bár az ünnepek igen meg tudják viselni mindenki pénztárcáját, de ha az ember felkészült, akkor gondol arra anyagilag is, hogy két ünnep közt, vagy éppen szilveszteri mulatságként egy-két napot el tudjon majd tölteni otthonán kívül. Utazási kínálatban persze év végén sincs hiány, akciók sora várja, hogy az egész éves hajtás, az ünnepi zsongás után kicsit ellazuljunk.

Egy wellness hétvége testi-lelki felüdülés lehet a már borongós, bár igaz, hogy annyira még nem hideg téli napokban. Érdemes körbenézni a wellness szállodák kínálatában, ahol sorra fedezhetők fel az ünnepi akciók, megspékelve karácsonyi hangulatelemekkel, programokkal. Aki szeretné házon kívül tölteni a Karácsonyt, még találhat szabad helyet az ünnepi díszbe öltözött szállodák némelyikében. Joggal fordulhat meg az ember fejében, hogy vajon mennyire magas árat kell ezért fizetni. Nem ámítás, négy csillagos szálloda is kínál már egy éjszakára egy fő részére kicsit több mint tizenegyezer forintért szállást. A választékban a legtöbb ajánlat félpanziós, de ünnepi vacsorát, forralt borozást, gyermekprogramokat és egyéb nyalánkságokat  is tartalmaznak az ünnepekre összeállított csomagok.

Természetesen az élet nem áll meg Karácsonnyal, az év végéig is van idő kikapcsolódni. Persze felfrissülésért nem kell mindenképpen wellness szállodába menni, mert így év végével akár akció keretében féláron, sőt még 60%-os árengedménnyel is el lehet jutni az ország legszebb részeire. A külföldi utazásra így év végével nem sok lehetőség adódik, de a jövő évre már lehet tervezgetni az ajánlatok böngészése közben, ha pedig konkrét elképzelés van, neki lehet állni a megfelelő utazás kiválasztásának.

Ha valaki mégis külföldre vágyódna és még idén szeretné átlépni a határt, akkor a szilveszteri akciós utak közt érdemes szemezgetnie. Az újévet Párizstól kezdődően akár Olaszországban, vagy netán Erdélyben, sőt még Oroszországban is köszönheti az, aki vállalkozik egy év végi utazásra.  Igaz, ehhez már kicsit nagyobb tőkeinjekcióra van szükség, hiszen hetvenezer forint alatt ajánlatot nem lehet találni, de a bőséges programkínálat megéri az árát!

 

 


Posting your comment...

Szólj hozzá


E-mail értesítés, ha válasz érkezik

https://www.eu2004.hu/wp-content/themes/press