2013 okt 06, Kategória: Szépség, 2 345 Megtekintés

Kabát trendek 2013


Kabát trendek 2013

A kabát trendek 2013 őszi alakulásáról már a tavaszi időszakban hallhattak a divat iránt érdeklődők, hogy őszre már beszerezhessék azokat az alapdarabokat, melyek nem hiányozhatnak a ruhatárból. A bőr, a barokkos giccsek, a fehér, sőt, a színes szőrmék is igazán trendinek bizonyulnak majd az őszi-téli időszakban.

Mintegy a bunda újraértelmezéseként kaptak helyet a színes szőrmék a kabát trendek 2013-as választékában. A ruhadarabok nem nélkülözik a harsány színeket sem, a tervezők nem riadtak meg a narancs, és a lila különféle árnyalatainak használatától sem. Bár a kifutókon extrém formában jelent meg a fehér szín, de az utca emberének nem feltétlenül kell követnie az ágyneműanyagból készült kimonók viselését, elegendő csupán belecsempésznie például a színvilágot az öltözködésbe.

A pelerin zakó hazai tervezőinket is megihlette, s már az üzletekben is beszerezhetjük a különlegességet. A kabát trendek 2013-ban sem nélkülözik viszont azokat az alapanyagokat, melyek évek óta változatlanul népszerűek a vásárlók körében. Azok tehát, akik a klasszikus bőr, irha szerelmesei, minden további nélkül megtalálják majd számításukat az őszi kollekciókban. A választék igen széles, s igény szerint akár online is leadhatja rendelését a választani kívánt darabra. Webáruházon keresztül talán még olcsóbban is hozzájuthat új kedvencéhez, mely társa lesz a hideg hajnalokon, az esős-szeles nappalokon, vagy éppen az esti szórakozás alkalmával.


Posting your comment...

Szólj hozzá


E-mail értesítés, ha válasz érkezik

https://www.eu2004.hu/wp-content/themes/press