2013 jún 19, Kategória: Autó, 3 174 Megtekintés

Így tuningolható bármelyik típusú BMW


Így tuningolható bármelyik típusú BMW

Napjainkban már a szaküzleteket sem kell ahhoz felkeresnie a lelkes autósnak, hogy a legújabb alkatrészekkel szerelhesse fel, és tegye ízlésesen egyedivé gépjárűvét. A töretlen népszerűségnek örvendő BMW márka minden modellje eredeti BMW alkatrészekkel tuningolható. Webáruházból történő rendelés alkalmával néhány napon belül kézhez veheti a megrendelő a kinézett darabot, ám ez még mindig kevés ahhoz, hogy a járgány végül valóban stílust, ízlésességet és merészséget a kellő kombinációban ötvözve nézzen ki.

A végletekben való gondolkodás helyett célszerűbb olyan tuning alkatrészeket vásárolni, melyek hűen tükrözik az autó tulajdonságának személyiségét. Ez kezdődhet a külső optikai tuningnál, a futóművel kapcsolatos átalakításokon át befejeződhet a belső tér személyre szabásánál, az elképzelések megvalósításának valóban csak a pénztárca szabhat határt.

Ha rangsorolni kellene, hogy melyik tuning alkatrészek a leginkább népszerűek, akkor minden valószínűség szerint az alufelnik, a lökhárítók és az első fényszórók, az úgynevezett Angel Eyes vezetnék a listát. A hátsó tuning szárny mellett is sokan teszik le voksukat, ám ennek megválasztásánál tényleg célszerű átgondolni, hogy mit is akarunk kihozni az autóból. Ellenkező esetben könnyen áteshetünk a ló túloldalára a tuningolás során.

A küszöb spoiler, a sárvédőszél szélesítés mind olyan apróságok, melyekhez ha jól választ alapanyagot, gépjárműve valóban az utak királyává válhat. Itt a jó idő, mielőtt nyakába venné a kilométereket, gondolkodjon el a tuning szükségességén!


Posting your comment...

Szólj hozzá


E-mail értesítés, ha válasz érkezik

https://www.eu2004.hu/wp-content/themes/press