2017 ápr 10, Kategória: Cég, 1 942 Megtekintés

Így készíttessen sírkövet!


Így készíttessen sírkövet!

Szeretné, ha elhunyt szeretteire sírkő kapcsán is méltó módon emlékezhetne? Napjainkban már sokféle alapanyag, kialakítás közül válogathatunk, és a fantáziánknak gyakran csak a pénztárca szabhat határt. Akár egészen egyedi elképzelések is megvalósíthatóak, ráadásul a rendelkezésre álló alapanyagok nagy része időtálló minőséget képvisel. A korábban igen drágának számító gránit alapanyagból is elérhető megfizethető árkategória, így egyre többen vannak, akik a műkő helyett ezt az igényes megoldást választják.

A hagyományos egyszemélyes sírkő mellett kétszemélyes típus mellett is dönthetünk, de ha családi kriptáról, urnasírkőről van szó, akkor is profi kivitelezést választhatunk. Hasonló a helyzet az emléktáblák kapcsán is. A legtöbbször látott feliratokat kombinálhatjuk idézetekkel, fényképekkel, de a legújabb trendeknek megfelelően lassan piacra kerül az úgynevezett digitális sírkő is, mely a mozgásérzékelőkkel üzemel be és indítja el a feltöltött kép-és videós anyagot az elhunytról. Bár ez utóbbi megoldás egyelőre még a legtöbb szolgáltatónál nem elérhető, de ettől függetlenül rendkívül széles választékkal találkozhatunk akkor, ha szeretnénk méltó nyughelyet kialakítani a hozzánk közel álló embereknek.

A sírkőkészítés mellett egyéb szolgáltatásokat is igénybe vehetünk, így az egyre többek által választott sírkőfelújítást is. Erre az évek múlásával sok esetben szükség lehet, s a megfelelő eljárásnak köszönhetően a síremlék ismét újszerű állapotba hozható. Nem csak a magasnyomású mosatás, a csiszolás vagy a polírozás áll ennek érdekében rendelkezésre, hanem akár a feliratok újravésésre, aranyozása is. Igény esetén a megsüllyedt, eltört síremlék teljes helyreállítására is sor kerülhet. Ilyenkor a teherhordó részeket megerősítik a szakemberek, köré térkövet vagy murvát tesznek le az igényesebb megjelenés és az időtálló minőség szolgálatában. További hasznos információk itt: http://sirkokeszites.com/ várják az érdeklődőket, ahol többet meg lehet tudni arról is, hogy mely sírkő alapanyag miért bizonyul ideális választásnak.

Ugyan az emlékezéshez nem emlékre van szükség, de tradícióinkból, szokásainkból adódóan a sírhely méltó kialakítása is szervesen hozzátartozik a gyászhoz és az évek múltán történő emlékezéshez. Bízza a sírkőkészítés, felújítás, helyreállítás feladatait olyan szakemberekre, akik a legmagasabb színvonalat nyújtják munkájuk során!

 


Posting your comment...

Szólj hozzá


E-mail értesítés, ha válasz érkezik

https://www.eu2004.hu/wp-content/themes/press