2020 feb 11, Kategória: Pénzügy, 1 178 Megtekintés

Hogyan felelhetek meg egy pályázat feltételeinek?


Sok időt spórolhat azzal, ha olyantól kér segítséget, aki már évek óta átlátja a pályázatok rendszerét. Nem egyszerű azoknak a vállalkozásoknak a helyzetet, akik még soha nem készítettek és nyújtottak be pályázatot, hiszen a pályázati rendszert ehhez feltétlenül ismerni kell. Nem érdemes olyan pályázati anyagot benyújtani, amelynek kimenetele kétséges, hiszen egy pályázat összeállítása nagyon sok időt vesz igénybe. Az erre szakosodott profi pályázatíró cégek közé tartozik a Forráscentrum. A pályázati feltételeknek való megfelelést nagyon jól ismerik. Évek óta segítik ügyfeleiket, ha pályázatírásról van szó.

A pályázati rendszer komplex ismerete szükséges ahhoz, hogy érdemes legyen nekivágni a projektnek. Az EU, valamint a magyar állam által kiírt pályázatok rendszerét a profik ismerik és így egyre nagyobb igény van a pályázatíró cégekre. A cégek működésükkel segítik hozzá ügyfeleiket a pályázati pénzek elnyeréséhez. A centrum munkatársai a pályázatfigyeléseket teljesen ingyen végzik ügyfeleiknek. Csak azoknak a partnereknek tudják biztosítania. díjmentes pályázatfigyelést, akik regisztrálnak a hírlevélre, amelyben havonta küldik ki az új pályázatokat. Természetesen, ha időközben megjelenik egy új pályázat arról azonnal értesítést küldenek ügyfeleiknek. A rendszer célja, hogy naprakész információkkal segítsék az ügyfeleket és az adott vállalkozásnak megfelelő pályázatokról adjanak havonta hírt.

A Forrás Centrum munkatársai ügyfélközpontú szemlélettel rendelkeznek így azonnal értesítik ügyfeleiket, ha új pályázat jelenik meg. A szakértők egy személyes konzultáció keretében további segítséget nyújtanak az ügyfeleknek. Segítenek az ügyfeleknek a részletek kidolgozásában és a teljes folyamatot végig kísérik, ha pályázatírásról van szó. Elkészítik a támogatási szerződést, a különféle pénzügyi elszámolásokat, segítenek a beszámolók elkészítésében és természetesen folyamatos monitoring adatszolgáltatási kötelezettséget is vállalnak. A weboldalon érdemes áttekinteni a szolgáltatások kínálatát, hiszen sikerdíj ellenében segítenek az ügyfeleknek a profi pályázatok elkészítésében. Időpontegyeztetésre a weboldalon megadott elérhetőségeken van lehetőség.


Posting your comment...

Szólj hozzá


E-mail értesítés, ha válasz érkezik

https://www.eu2004.hu/wp-content/themes/press