2013 Már 22, Kategória: Pénzügy, 2 468 Megtekintés

Hitelkártya akció, akciós hitelkártyák


Hitelkártya akció, akciós hitelkártyák

Vajon mitől lehet akciós egy hitelkártya? A válasz egyszerű, a hitelkártyák éves díjjal bírnak, és akcióként a bankok ennek az éves díjnak az egyszeri elengedését szokták felkínálni. És milyen akciókat élvezhet egy hitelkártya tulajdonosa? Számtalan kedvezményt, időről időre újabb bónuszokat  szezonális lehetőségeket nyújtanak a bankok azoknak az ügyfeleiknek, akik hitelkártyát igényelnek és azt vásárlásaik, tranzakciók során használják is.


A hitelkártyák alapvetően a készpénz kiváltásának céljából születtek meg, vagyis annak a kellemetlen helyzetnek az elkerülésére, hogy ne kelljen azt böngésznünk, hogy éppen mennyi pénz van a pénztárcánkban.

A bankok különböző akciós lehetőségeket biztosítanak, például magasabb mértékű visszatérítés a költekezésekből  több száz partnernél vásárlási kedvezményeket. Vannak hitelintézetek, melyek akár a hitelkártyáról felhasznált összeg kamatmentes visszafizetési idejét is akció gyanánt kitolják a megszokott 30, 60 napnál hosszabb időtartamra. Másik nagy vonzerejű kedvezmény lehet a hitelkártya igénylők szemében, ha a bank a jövedelemnél jóval magasabb összegű hitelkeretet biztosít. Egyes pénzintézetek például akár egy millió forintos hitelkártya keretet is felkínálnak!

Az akciók, kedvezmények sora tehát nemcsak hosszú, de igen színes is, ahány bank, annyiféle újabb és újabb ötlet annak érdekében, hogy minél több ember váljon ügyfelükké hitelkártya birtokosaként. Amennyiben még nem rendelkezik hitelkártyával, úgy érdemes részletesen utána nézni a hitelkártya akcióknak, és ezt követően eldönteni, hogy melyik bank kínálatából választja ki a vásárlásainak megfelelő kis plasztikkártyát.


Posting your comment...

Szólj hozzá


E-mail értesítés, ha válasz érkezik

https://www.eu2004.hu/wp-content/themes/press